Bolia

Bolia on tanskalainen huonekaluyritys, joka perustettiin vuonna 2000. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Aarhusissa, Tanskassa, ja se myy huonekaluja ympäri maailmaa. Bolia on erikoistunut modernien ja tyylikkäiden huonekalujen suunnitteluun ja valmistukseen, ja sen tuotteet ovat saaneet useita kansainvälisiä designpalkintoja.

Bolian valikoimaan kuuluu laaja valikoima sohvia, nojatuoleja, ruokapöytiä, tuoleja, valaisimia ja muita sisustuselementtejä. Yritys korostaa yksinkertaista ja kestävää muotoilua, ja se käyttää laadukkaita ja kestäviä materiaaleja, kuten massiivipuuta, nahkaa ja korkealaatuista kudottua kangasta.

Bolia toimii kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti ja käyttää ekologisia materiaaleja ja valmistusmenetelmiä. Se on saavuttanut useita ympäristösertifikaatteja ja pyrkii jatkuvasti parantamaan tuotteidensa kestävyyttä ja kestävää kehitystä koskevia toimia.

Vuosittain järjestettävän Bolia Design Award - kilpailun tavoitteena on löytää uutta ja kiinnostavaa muotoilua. Innovatiivisen ja uuden muotoilun lisäksi Bolia keskittyy laatuun ja pitkäikäisyyteen, kestävän kehityksen elementtejä tuotannossa ja tuotantoketjussa unohtamatta. Kaikki laaja-alaisen malliston tuotteet valmistetaan Euroopassa, pääosin Tanskassa mutta myös muualla, valikoitujen valmistajien toimesta.

Voit tutustua Bolian nuorekkaaseen ja monipuoliseen valikoimaan myös Bolia.com sivuilla. Koko Bolian valikoima on tilattavissa kauttamme! Jos haluat tilata tuotteita, joita et löydä verkkokauppamme valikoimasta, ota yhteyttä suoraan [email protected]:iin!

View as Ruudukko Luettelo

45 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu