Bolia

Bolia.com on innovatiivinen, tanskalainen huonekaluketju, joka on levittäytynyt pääosin Skandinaviaan - yrityksellä on yli 36 kauppaa Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa mutta myös Saksaan. Bolian designtiimissä on yli 50 suunnittelijaa, jotka aktiivisesti uudistavat ja muokkaavat laajaa, omaa mallistoa. Yrityksen ilme on nuorekas, trendikäs ja monipuolinen mallisto on ajan hermolla. Bolian visuaalisen kielen taustalla vaikuttaa voimakkaasti ajatus uudesta skandinaavisesta muotokielestä ja suunnittelusta, joka siis ottaa vaikutteita menneestä mutta suuntautuu voimakkaasti tulevaan.

Vuosittain järjestettävän Bolia Design Award - kilpailun tavoitteena on löytää uutta ja kiinnostavaa muotoilua. Innovatiivisen ja uuden muotoilun lisäksi Bolia keskittyy laatuun ja pitkäikäisyyteen, kestävän kehityksen elementtejä tuotannossa ja tuotantoketjussa unohtamatta. Kaikki laaja-alaisen malliston tuotteet valmistetaan Euroopassa, pääosin Tanskassa mutta myös muualla, valikoitujen valmistajien toimesta. Suomessa voit ostaa Boliaa vain Formverkistä.

Voit tutustua Bolian nuorekkaaseen ja monipuoliseen valikoimaan myös Bolia.com sivuilla. Koko Bolian valikoima on tilattavissa kauttamme! Jos haluat tilata tuotteita, joita et löydä verkkokauppamme valikoimasta, ota yhteyttä suoraan info@formverk.com:iin!

View as Ruudukko Luettelo

38 tuotetta

2 3 4
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

38 tuotetta

2 3 4
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen