Cosima Sofa, Chaise Longue + Open End, 300 cm

8 130,00 €

Bolian Cosima on pehmeän syleilevä sohva, joka rakentuu moduuleista. Colognelaisen designer-duo kaschkaschin suunnittelemaa Cosimaa määrittää matala, lounge-henkinen estetiikka, joka kutsuu ultimaattiseen rentoutumiseen ja löhöilyyn. Cosima moduuleita on saatavilla useita erilaisia, ja niistä saa rakennettua tilaan kuin tilaan toimivan kokonaisuuden.

Cosima-sohvan pehmeyden takaa höyhen-untuva-kuitupehmuste, joka on ommeltu koteloihin sohvan muodossapysymistä ajatellen. Muhkea Cosima elää käytössä, ja sen muoto pehmenee kodikkaasti ajan kanssa. Höyhentäyte vaatii ajoittaista pöyhintää, mutta palkitsee pehmeydellään.

Tämä Cosima-sohvakokonaisuus koostuu kahdesta moduulista (Cosima 2 units - with chaise longue large - left and open end right): vasemmalla on syvä käsinojallinen divaani, ja oikealla ilmettä keventävä avopäätyinen moduuli. Kokonaisuuden saa myös peilikuvana, jolloin divaani on oikealla.

Tämä verkkokauppamme Cosima-sohva on verhoiltu veikellä, 70-luvun vaikutteisella Globa Velvet-vakosametilla. Sohvaan on saatavilla lukuisia erilaisia verhoiluvaihtoehtoja – kysy lisää liikkeestämme!

Mitat: pituus 300 cm, syvyys 150 cm (divaani) / 120 cm, korkeus 65 cm, istuinkorkeus 40 cm, istuinsyvyys 120 / 90 cm

Materiaali: runko FSC® sertifioitu puu, kylmämuovattu vaahtomuovi, koteloitu höyhen-, untuva- ja kuitupehmuste, kangasverhoilu

Verhoilu: Globa Velvet -vakosametti, 52% polyesteri, 45% akryyli, 2% viskoosi

Väri: hiekka

Suunnittelija: kaschkasch

Valmistaja: Bolia