Woud

Woud on tanskalainen huonekaluja, valaisimia ja sisustusesineitä valmistava yritys, joka lanseerasi ensimmäisen mallistonsa vuonna 2015. Woud tuotteissa yhdistyvät laadukkuus, kestävyys, innovatiivisuus sekä miellyttävän yksinkertainen, pohjoismaisesta muotoiluperinteestä innoituksensa saava muotokieli. Woud halusi tutkia mitä huomisen suunnittelijat pystyivät keksimään. Nykyään he tekevät yhteistyötä useiden eri maiden menestyneimpien tulevien ja kokeneiden suunnittelijoiden kanssa. Aina Japanista Kanadaan. Jokaisella suunnittelijalla on oma ilmeensä, mutta yhdessä he jakavat modernin tulkinnan skandinaavisesta yksinkertaisuudesta. Ajatukset ja unelmat uuden designbrändin perustamisesta alkoivat kukoistaa jo kauan ennen vuotta 2014. Se alkoi pienestä huoneesta, joka oli täynnä suuria ideoita. Pian heidän piti muuttaa pois, mutta ottivat ideat mukaansa. Vuoden 2015 julkaisun myötä unelma muuttui todeksi. Siitä lähtien matkalla on ollut merkittäviä maamerkkejä. Tavoitteena oli alusta alkaen viisi itsenäistä osastoa kokoelmassa. Vuonna 2018 he julkaisivat ensimmäisen ulkokalustesarjan, mikä teki siitä viimeisen viidestä divisioonasta: huonekalut, valaisimet, sisustustarvikkeet, ulkokalusteet ja tekstiilit 

Woudin missio

Missiomme on yksinkertainen. Luomme ajatonta suunnittelua kiinnittäen erityistä huomiota laatuun, yksinkertaisuuteen ja rehellisyyteen. Mallit, jotka on tehty sinua varten - ja tehty käytettäväksi. Visiomme on selkeä. Haluamme jakaa rakkautemme rehelliseen suunnitteluun. Uskomme, että ajaton muotoilu voi ilmaista persoonallisuutta, herättää tunteita, innostaa ihmisiä ja luoda kauniita tiloja. Laajan ja laajan valikoiman skandinaavisia huonekaluja ja kodin tarvikkeita haluamme tuoda modernia designia ihmisten koteihin maailmanlaajuisesti.

Ovemme ulkopuolella oleva maailma on riittävän monimutkainen sellaisenaan. Kodin tulee olla mukavuuden ja hyvinvoinnin paikka. Moderni muotoilu voi tarjota ja luoda tällaisia ​​tunteita. Otamme yksinkertaisia ​​ilmaisuja ja toimintoja huonekalu- ja asustevalikoimaamme pitäisi tehdä kodista hieman vähemmän monimutkainen ja hieman kauniimpi. Pyrimme pitämään tämän sellaisena.

 

 

 

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-60 / 82

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu