Cosima Sofa, 2 x Small Corner Unit, 240 cm

7 356,00 €

Bolian Cosima on pehmeän syleilevä sohva, joka rakentuu moduuleista. Colognelaisen designer-duo kaschkaschin suunnittelemaa Cosimaa määrittää matala, lounge-henkinen estetiikka, joka kutsuu ultimaattiseen rentoutumiseen ja löhöilyyn. Cosima moduuleita on saatavilla useita erilaisia, ja niistä saa rakennettua tilaan kuin tilaan toimivan kokonaisuuden.

Cosima-sohvan pehmeyden takaa höyhen-untuva-kuitupehmuste, joka on ommeltu koteloihin sohvan muodossapysymistä ajatellen. Muhkea Cosima elää käytössä, ja sen muoto pehmenee kodikkaasti ajan kanssa. Höyhentäyte vaatii ajoittaista pöyhintää, mutta palkitsee pehmeydellään.

Tämä Cosima-sohvakokonaisuus koostuu kahdesta käsinojallisesta, 120 x 120 cm kokoisesta Small Corner -moduulista (Cosima 2 units with small corner).

Tämä verkkokauppamme Cosima-sohva on verhoiltu vihertävällä MOnza- bukleekankaalla  Sohvaan on saatavilla lukuisia erilaisia verhoiluvaihtoehtoja – kysy lisää liikkeestämme!

Mitat: pituus 240cm, syvyys 120 cm, korkeus 65 cm, istuinkorkeus 40 cm, istuinsyvyys 90 cm, käsi- ja selkänojien paksuus 30 cm

Materiaali: runko FSC® sertifioitu puu, kylmämuovattu vaahtomuovi, koteloitu höyhen-, untuva- ja kuitupehmuste

Verhoilu: Monza Sea Green-kangas, 80 000 M

Väri: vihreä

Suunnittelija: kaschkasch

Valmistaja: Bolia