Ruokapöydät

Ruokapöydät ovat koko kodin sydän. Sen äärellä eletään koko elämä - aamusta myöhäiseen iltaan. Sen äärellä juhlitaan ja sen äärelle keräännytään keskustelemaan päivän tapahtumista. Kauniit ja laadukkaat ruokapöydät ovat tukevia ja kestävistä materiaaleista valmistettuja, mielellään myös helppohoitoisia esineitä, jotka kestävät arkista käyttöä. Huoneen muoto ja koko ratkaisee ruokapöydän muodon, visuaaliset mieltymykset taas ulkomuodollisia seikkoja. Monia ruokapöytämalleja on mahdollista käyttää myös työpöytinä niin kotona kuin julkisissakin sisustuksissa.

Ruokapöydät kattavasta tuotevalikoimasta

Valikoimistamme löydät erityyppiset ruokapöydät, joista on helppo löytää itselle sopiva vaihtoehto. Italialaiset merkkimme tarjoavat usein todellista luksusta ruokailutiloihin - materiaalit ovat massiivipuuta, lasia ja marmoria ja myös koot ovat isoja ja ulkonäössä on sekä näyttävyyttä mutta myös hienovaraista ja niukkaa estetiikkaa joka paljastaa itsensä vasta läheisessä tarkastelussa ja myös tietämyksessä materiaalien olemuksesta. Skandinaaviset merkit lähestyvät aihetta maanläheisemmin ja arkisemmin ja näin näiden pöytien hinnat ovat huomattavasti edullisempia. Uskollisena skandinaavisille juurilleen ruokapöydät ovat ilmeeltään yksinkertaisia, käytettäviä ja valmistettuja kestävistä materiaaleista.

Keittiöissä pyöreä pöytä on monesti helpompi ja pyöreän pöydän ääreen mahtuu monia istujia, joskin kattaustila voi jäädä ahtaaksi. Mahdollisimman keskelle sijoitettu jalkarakenne mahdollistaa parhaiten tuolien sujuvan sijoittelun pöydän ympärille. On sanottu että pyöreän pöydän ääressä on paras tehdä päätöksiä ja on ainakin selvää että pyöreän pöydän ääressä kaikki ovat kontaktissa keskenään. Suorakaiteenmuotoinen pöytä taas on tasapainoinen ja miellyttävä ja erityisesti isokokoisena myös näyttävä sisutustusesine. On mukavaa että tänä päivänä on yleistynyt myös rennompi ja kodikasta yhdessäoloa korostava tapa rakentaa ruokapöytäkokonaisuuksia tuoleineen - tuolit saavat selvästi olla erilaisia keskenään joko muotokieleltään, materiaaliltaan tai värimaailmaltaan sekä erottua ruokapöydän ilmeestä. Perinteinen tapa jossa tuolit ja pöytä ovat samaa sarjaa toimii parhaiten arvokkaissa ympäristöissä, jossa myös verhoillut tuolit viihtyvät. Helppohoitoisimpia ja kestävimpiä pintamateriaaleja ovat laminaatit ja keraamiset pinnat sekä lasi, käsittelemätömät puupinnat taas elävät omistajansa mukana - niissä näkyy eletty elämä.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-60 / 186

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu