Zanotta

Vuonna 1954 perustettu Zanotta on yksi arvostetuimpia ja palkituimpia italialaisia huonekaluvalmistajia. Perustajansa Aurelio Zanotan näkemyksellisyys ja ennakkoluulottomuus muovasi Zanotasta nopeasti syntymänsä jälkeen eurooppalaisen ja kansainvälisen menestystarinan 1960-luvulla. Yhtiö onkin koko olemassaolonsa ajan keskittynyt hyvään muotoiluun niin lyömättömän visuaalisuuden kuin teknisten innovaatioidenkin avulla.

1980-luvun loppupuoliskolla Aurelio Zanotta totesi menestyksensä salaisuuden olevan 1950- ja 1960-lukujen kuplivan luovassa hengessä, joka heijastui myös huonekalusuunnitteluun ja -valmistukseen ja mahdollisti samanaikaisesti niin voittojen kuin kulttuurinkin synnyn. Kansainvälisesti arvostetut suunnittelijat ovat aina suunnitelleet Zanotalle. Achille Castiglioni, Marco Zanuso, Ettore Sottsass, Joe Colombo, Alessandro Mendini, Andrea Branzi, Giuseppe Terragni, Carlo Mollino, De Pas-D’Urbino-Lomazzi, Enzo Mari, Bruno Munari, Alfredo Häberli, Roberto Barbieri and Ross Lovegrove…ovat jättäneet poltinmerkkinsä yrityksen tuotevalikoimaan, joka tänä päivänä käsittää monipuolisesti kaikkea huonekaluista säilytysjärjestelmiin ja persoonallisiin kodin sisustusesineisiin.

Monipuoliset valmistustekniikat ovat mahdollistaneet monipuolisen tuotannon, niinpä vuonna 1989 'Zanotta Edizioni' kokoelma sisälsi enimmäkseen huonekaluja, jotka lähestyivät taidetta ja taiteen tapoja tarkastella maailmaa.

Zanotta-design on myös lukuisasti palkittu historiansa aikana ja yrityksen tuotteita löytää kaikkialta maailman muotoilumuseoista New Yorkin MoMaa myöten. Kansainvälisestä menestyksestä kertoo myös se että Zanotta tuotteita voi ostaa yli 60 maasta. 

View as Ruudukko Luettelo

36 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu