Poiat

Poiat Studio on vuonna 2010 perustettu monialainen muotoiluyritys, joka tunnetaan hienostuneista tilasuunnitelmistaan sekä linjakkaasta huonekalumallistostaan.
Studion perustajat ja pääsuunnittelijat Timo Mikkonen ja Antti Rouhunkoski jakavat saman ideologian estetiikan ja yksityiskohtien merkityksestä sekä kestävästä suunnittelusta.
Suunnitteluprosessi syntyy vahvasta sitoutumisesta omaan näkemykseen: esteettisistä elementeistä rakennettu tunnelma toimii lähtokohtana suunnittelulle. Taidokas muotoilu
pitää myös sisällään jotain menneisyydestä, nykyhetkestä sekä tulevaisuudesta. Sisustusarkkitehtuurin ja kalustemuotoilun peilatessa samoja lainalaisuuksia täydentävät
myös huonekalumallistot toisiaan: tavoitteena on luoda tiloja, joissa kalusteet ovat tärkeä osa huolellisesti kuratoitua kokonaisuutta. Poiat Furnituren ydin on teollisen valmistuksen yhdistäminen huippuunsa hiottuun käsityötaitoon. Moderneiksi klassikoiksikin luonnehditut kalusteet on luotu sopimaan niin koteihin kuin julkisiin tiloihin. Poiat Furnituren huonekalut ovat saaneet useita tunnustuksia kotimaassa ja kansainvälisesti, ja kalusteita myydään tällä hetkellä 18 eri maassa ympäri maailmaa.

View as Ruudukko Luettelo

9 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu