Frost Design

Frost on saanut nimensä perustajaltaan Hans Jørgen Frostilta joka perusti yrityksensä vuonna 2002 tavoitteenaan luoda kokonaisvaltaisesti uudenlaisia - kylpytiloihin, eteisiin ja säilytykseen liittyviä - ja korkealaatuisia sisustustuotteita arkkitehtien ja sisustajien käyttöön yksityisissä ja julkisissa tiloissa. Myös Frost kuten moni muukin skandinaavinen designyritys perustaa ideologiansa - form follows function - periaatteeseen. Yritys on hengeltään uusiutuva ja nuorekas ja sen mallisto muuttuu trendien ja aikojen muuttuessa nojaten kuitenkin aina funktionaalisuuden perusperiaatteisiin. Yksinkertainen, modernin klassinen, toiminnallisesti erinomainen ja materiaaleiltaan kestävä muotoilu on Hans Jørgen Frostin mukaan kaunista ja käyttökelpoista kaikkialla!

Yksinkertainen, modernin klassinen

Frost työskentelee useiden ulkopuolisten suunnittelijoiden - kuten Busk+Hertzog ja Bønnelycke MDD - kanssa tavoitteenaan luoda ennakkoluulotonta, uutta designia ja yritys onkin kasvanut kovasti syntyvuosistaan. 'Think big' tavoite on toteutunut ja konkretisoitunut alati laajentuvaan tuotevalikoimaan joka miellyttää niin kuluttajia kuin arkkitehtejäkin. Yrityksen tuotteet ovat voittaneet lukuisia Red Dot palkintoja, viimeisimpänä tyylikkäistä poljinroskiksistaan.

Frostin valikoima on laaja - jos olet kiinnostunut tuotteista joita et löydä verkkokaupastamme, ota yhteyttä suoraan liikkeisiimme niin tilaamme tuotteet sinulle vaivatta!

View as Ruudukko Luettelo

15 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu