Ingo Maurer

Ingo Maurer aloitti 1960-luvun puolivälistä alkaen suunnittelemaan ainutlaatuisia valaisimia, valaistusjärjestelmiä ja esineitä, joita hänen yrityksensä valmistaa ja jakelee maailmanlaajuisesti. Siksi voimme toteuttaa ideamme ilman kompromisseja.

Yli neljän työvuosikymmenen ajan Ingo Maurer ja Team – kuten hän työtovereista puhuu – on kasvanut jatkuvasti. Olemme nyt yli kuudenkymmenen hengen ryhmä. Osoite Münchenissä, Schwabing, on pysynyt samana vuodesta 1970. Kuitenkin vuonna 2005 kasvatimme tuotantolaitoksemme Kaiserstrasse 47:n pihalla, ja uusi tuotanto- ja laivauspaikka perustettiin Münchenin laitamille. Entiseen tuotantohalliin Ingo Maurer ja hänen tiiminsä loivat tilavan showroomin, toisen New Yorkin jälkeen ja ainoan Euroopassa.

Projektiosastomme on kehittynyt tasaisesti messujen ja juhlien näyttelyiden suunnittelusta sekä YaYaHo-valaistusjärjestelmän erikoisasennuksista. Ingo Maurer ottaa toimeksiantoja sekä valaistuksen että sisävalaistuksen suunnittelusta. Tavallisten tuotteidemme myynnin lisäksi projektit ovat nyt tärkeä osa toimintaamme. Niiden asettamat haasteet ovat usein olleet virkistäviä ja inspiroivia sekä mukana olevien ihmisten että suunniteltavien tilojen kautta. Hankkeiden avulla Ingo Maurer voi toteuttaa ideoitaan taiteellisiin installaatioihin tai valaistuskohteisiin tarjoten samalla kiehtovia ja miellyttäviä tiloja. niille, jotka asuvat tai työskentelevät niissä.

View as Ruudukko Luettelo

1 tuote

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu