OX Denmarq

Ox Denmarq on perustettu vuonna 2003, tavoitteena oli valmistaa kohtuuhintaisia ​​huonekaluja eksklusiivisista materiaaleista, kuten kasviparkitusta satulannahasta. Edullisten huonekalujen valmistaminen on keskeinen arvo, johon he pyrikivät edelleen kaikessa toiminnassaan. Vielä 60-luvulla, ja toisin kuin nykyään, monet nykyään kuuluisat tanskalaisen designin tuotteet, huonekalut ja muut tuotteet olivat edullisia keskiluokalle. Valitettavasti näin ei enää ole, mutta me OXDENMARQilla pyrimme tekemään kovasti edullisia huonekaluja ainutlaatuisista materiaaleista.

- Nahka sai nimemme OX. Myöhemmin olemme lisänneet marmoria ja muita materiaaleja aina oman käsityöläisen taustani pohjalta. Käsityötaito on meille avainasemassa kaikessa mitä teemme.

Ennen suunnitteluopintojaan Kööpenhaminan muotoiluyliopistossa Dennis Marquart suoritti seppäkoulutuksen. Tämä tausta on erittäin hyödyllinen tuotteita kehitettäessä ja suunniteltaessa.

 

- Tykkään pitää suunnitteluni yksinkertaisena ja antaa materiaalien puhua. Kun kehitämme uusia tuotteita, teen prototyypit lähes aina itse, koska silloin näen kuinka materiaalit toimivat yhdessä suunnitteluideoideni kanssa.

Yhtenä harvoista tanskalaisista huonekaluvalmistajista OXDENMARQ säilyttää suuren osan tuotannostaan ​​Tanskassa.

- Perhemiehenä on äärimmäisen siistiä saada kotona kappaleita – usein vanhoja ensipainoksen kappaleita – joissa patina heijastaa lasten kasvamista.

Monet OX-tuotteet on muotoiltu marmorin tai kasviparkitetun satulannahan ympärille. Kivi ja nahka ovat materiaaleja, jotka tulevat ja niiden pitäisi saada jälkiä ajan myötä. Mutta ne myös vanhenevat hyvin erityisellä kauneudella. Kun opit arvostamaan kypsyyden ja ajan kulumisen kauneutta, olet oppinut arvostamaan patinaa niin kuin sitä pitäisi arvostaa.

View as Ruudukko Luettelo

5 tuotetta

2 3 4
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

5 tuotetta

2 3 4
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen