Stua

Stua on espanjalainen huonekaluvalmistaja, joka on erikoistunut modernien huonekalujen ja sisustustuotteiden suunnitteluun ja valmistukseen. Yrityksen tarina alkoi vuonna 1974, kun Jesus Gasca perusti yrityksen San Sebastianissa, Espanjassa. Stuan tavoitteena on luoda huonekaluja, jotka ovat yhtä aikaa kauniita, toimivia ja kestäviä.

Stuan valikoimaan kuuluu erilaisia huonekaluja, kuten sohvia, nojatuoleja, pöytiä, tuoleja, sängynpäätyjä ja hyllyjä. Kaikki Stuan huonekalut on suunniteltu ja valmistettu huolellisesti käyttäen korkealaatuisia materiaaleja, kuten massiivipuuta, nahkaa, terästä ja alumiinia. Stuan huonekaluissa korostuu skandinaavinen minimalistinen tyyli ja moderni design. Stua on saanut useita palkintoja huonekalujen suunnittelusta ja laadukkaasta valmistuksesta. Esimerkiksi vuonna 2013 Stua sai Red Dot Design -palkinnon Aura-tuolistaan, joka on yksi yrityksen suosituimmista tuotteista. Stua on myös tunnettu ympäristöystävällisestä lähestymistavastaan ja käyttää tuotannossaan vain kestäviä materiaaleja.

Stuan huonekaluja myydään ympäri maailmaa, ja yritys on tehnyt yhteistyötä useiden kansainvälisten huippusuunnittelijoiden kanssa, kuten Jon Gasca, Jesús Gasca, Javier Mariscal ja Estudihac. Stuan huonekaluja löytyy niin koti- kuin julkisiin tiloihin, ja ne ovat saaneet paljon kiitosta kestävyydestään, laadukkaasta valmistuksestaan ja modernista designistaan. Kaiken kaikkiaan Stua edustaa modernia designia ja kestävää kehitystä. Yrityksen huonekalut ovat kauniita, toimivia ja kestäviä, ja ne sopivat niin koti- kuin julkisiin tiloihin. Stua on sitoutunut ympäristönsuojeluun ja kestävään kehitykseen, ja se käyttää tuotannossaan vain laadukkaita ja kestäviä materiaaleja.

View as Ruudukko Luettelo

1 tuote

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu