Case HiFi Furniture with base, Large, syv. 48 cm

1 538,00 €

Bolia Case on modulaarinen säilytyskalustesarja, jonka moduuleista voi rakentaa loputtoman määrän erilaisia kokonaisuuksia omien tarpeiden ja mieltymysten mukaan. Case-sarjaan kuuluu mediakalusteita, avohyllyjä, erilaisia kaappi- ja vetolaatikkomoduuleita sekä lipastoja.

Kauniit ja käytännölliset Case-moduulit on varustettu seinäkiinnityselementeillä. Laadukkaat Case-moduulit valmistetaan Tanskassa.

Tässä vapaastiseisovassa Case HiFi-kokonaisuudessa on kaksi ovellista kaappia, ja toisessa päässä kaksi laatikkoa. Kokonaisuus on nostettu keveille metallijaloille. Case Hifi-sarjan tuotteet on suunniteltu erityisesti elektroniikkalaitteiden säilytykseen. Moduuleissa on kätevät aukot johdoille, ja saatavilla on myös tekstiilisiä ovia.

Tuotetta saa neljällä eri pintakäsittelyllä (öljyttynä tai valkoöljyttynä tammena, öljyttynä pähkinänä, tai valkoisena MDF:nä ): tämä verkkokauppamme versio on valkoöljytty tammi. Puisten ovien tilalle on saatavilla myös tekstiilipintaisia ovia. Myös jalkarakennetta saa paria erilaista vaihtoehtoa. Muut versiot tuotteesta tilattavissa liikkeemme kautta!

Mitat: leveys 135 cm, korkeus 52,5 cm, syvyys 48 cm, kaapin korkeus ilman jalkaa 35 cm

Materiaali: FSC-sertifioitu tammiviilu ja -vaneri, valkopigmentoitu öljykäsittely, jalat mustaksi maalattua terästä

Väri: valkoöljytty tammi + mustat metallijalat

Suunnittelija: OOOJA

Valmistaja: Bolia