Vipp

Vipp designfilosofia tarkoittaa vähempiä ja parempia tuotteita, jotka kestävät aikaa ja käyttöä, eivätkä visuaaliselta olemukseltaan vanhene. Vipp tuotteet ovat korjattavissa, osat vaihdettavissa ekologisessa Vipp maailmassa. Yrityksen viimeisin suunnittelija Morten Bo Jensen haluaakin luotsata yli 70-vuotiasta yritystä uudenlaisille mutta perinteestä ammentaville vesille kestävä kehitys mielessään.

Vippin tarina alkaa vuonna 1939 Marien roskakorista. Holger Nielsen, nuori metallityöntekijä, valmistaa tukevan polkimella ohjattavan roskakorin vaimonsa salonkiin. Seuraavien 50 vuoden aikana siitä tulee pysyvä esine tanskalaisissa klinikoissa. Nykyään yhä perhevetoinen ja perheomistuksessa oleva Vipp on kasvanut laajaksi valikoimaksi teollisen muotoilun tuotteita, jotka on kehitetty poljinsäiliön toimintafilosofiasta. Vuonna 2009 roskakori hyväksyttiin pysyvään design-kokoelmaan MoMA:ssa New Yorkissa - ainoassa paikassa maailmassa, jossa roskakori on vain koristeena.

Vipp lippulaivamyymälä ja näyttelytila Ny Østergadessa avattiin uudelleen kuukausien remontin jälkeen nimellä "Vipp Home". Uusi sisustus kattaa muutoksen sisustustarvikebrändistä täydelliseksi valaistuksen, huonekalujen ja keittiön designuniversumiksi. Yhdistämällä sekä keittiön, kylpyhuoneen, ruokailutilan että olohuoneen Vippin koti on luonnollisesti täynnä henkilökohtaisia taideteoksia, tekstiilejä ja välähdyksiä 80-vuotisesta olemassaolostamme, jotka heijastavat todellisen kodin persoonallista sisustusta.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-60 / 133

Sivu
2 3 4
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-60 / 133

Sivu
2 3 4
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen