Case 2 x 2 Shelf Module with door, syv. 28 cm

635,00 €

Bolia Case on modulaarinen säilytyskalustesarja, jonka moduuleista voi rakentaa loputtoman määrän erilaisia kokonaisuuksia omien tarpeiden ja mieltymysten mukaan. Case-sarjaan kuuluu mediakalusteita, avohyllyjä, erilaisia kaappi- ja vetolaatikkomoduuleita sekä lipastoja.

Kauniit ja käytännölliset Case-moduulit on varustettu seinäkiinnityselementeillä, mutta moduuleille on saatavissa myös jalkarakenteita. Laadukkaat Case-moduulit valmistetaan Tanskassa. Tuotteita on saatavilla eri pintakäsittely- ja materiaalivaihtoehdoilla.

Tässä seinäkiinnitteisessä Case moduulissa on kaksi ovea, ja sisällä 2 x 2 hyllylokeroa. Tämä moduuli on vain 28 cm syvä, moduulia saa myös 35 cm syvänä. Tätä moduulia voi käyttää joko yksittäisenä elementtinä, tai osana suurempaa kokonaisuutta.

Tuotetta saa neljällä eri pintakäsittelyllä (öljyttynä tai valkoöljyttynä tammena, öljyttynä pähkinänä, tai valkoisena MDF:nä): tämä verkkokauppamme versio on valkoöljytty. Muut versiot tuotteesta tilattavissa liikkeemme kautta!

Mitat: leveys 70 cm, korkeus 70 cm, syvyys 28 cm

Materiaali: FSC-sertifioitu tammiviilu ja -vaneri, valkopigmentoitu öljykäsittely

Väri: valkoöljytty tammi

Suunnittelija: OOOJA

Valmistaja: Bolia