FDB Møbler

FDB Møbler on tanskalainen huonekaluyritys, joka perustettiin vuonna 1942. Yrityksen tavoitteena oli tarjota laadukkaita huonekaluja kohtuuhintaan, jotta kaikilla olisi mahdollisuus sisustaa kotinsa tyylikkäästi ja kestävästi. FDB Møblerin suunnittelufilosofiaan kuuluu yksinkertaisuus ja kestävyys. Yrityksen tuotteet ovat minimalistisia ja käytännöllisiä, ja ne on suunniteltu kestämään pitkään. Tuotteiden valmistuksessa käytetään kestäviä ja ympäristöystävällisiä materiaaleja, ja FDB Møbler pyrkii vähentämään ympäristövaikutuksiaan kaikilla toiminnan osa-alueillaan.

FDB Møblerin valikoima kattaa laajan valikoiman huonekaluja, kuten tuoleja, pöytiä, sohvia, sänkyjä ja säilytyskalusteita. Yrityksen tunnetuimpia tuotteita ovat Børge Mogensenin suunnittelemat huonekalut, kuten J39-tuoli ja Shaker-pöytä.

FDB Møbler on tärkeä osa tanskalaisen huonekaluteollisuuden historiaa, ja sen tuotteet ovat edelleen suosittuja ympäri maailmaa. Yrityksen brändi tunnetaan laadukkaista ja kestävistä huonekaluistaan, ja sen tavoitteena on jatkossakin tarjota asiakkailleen parasta mahdollista palvelua ja huonekaluja. FDB Møbler on myös sitoutunut edistämään kestävää kehitystä ja yhteiskunnallista vastuuta.

View as Ruudukko Luettelo

18 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu