Northern

Northern on norjalainen huonekaluja, valaisimia ja sisustustuotteita valmistava yritys. Yrityksen tavoitteena on luoda laadukkaita ja kestäviä design-tuotteita, joissa yhdistyvät skandinaavinen minimalismi ja pohjoismainen estetiikka. Northernin tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa valaisimia, tuoleja, sohvia, pöytiä ja sisustustuotteita. Yrityksen tuotteet on suunniteltu yhteistyössä kansainvälisten muotoilijoiden kanssa, kuten Morten & Jonas, Mario Tsai ja Rudi Wulff.

Yritys käyttää valmistuksessaan korkealaatuisia materiaaleja, kuten puuta, metallia ja nahkaa, ja se panostaa kestävyyteen ja ympäristöystävällisyyteen. Yritys pyrkii esimerkiksi käyttämään mahdollisimman vähän muovia tuotteissaan ja valitsemaan kierrätettäviä materiaaleja. Northernin tuotteet ovat saaneet useita kansainvälisiä designpalkintoja, kuten Red Dot Design Award, German Design Award ja Wallpaper Design Award. Yrityksen tuotteita on myös esillä monissa designnäyttelyissä ympäri maailmaa.

Northernin tuotteet ovat tunnettuja minimalistisesta ja modernista muotoilusta, joka yhdistyy skandinaaviseen perinteeseen ja luontoon. Yrityksen tuotteet ovat ajattomia ja ne sopivat monenlaisiin sisustustyyleihin. Northern on saavuttanut kansainvälistä menestystä ja sen tuotteita myydään ympäri maailmaa. Yritys on tunnettu laadukkaista ja tyylikkäistä design-tuotteistaan, jotka edustavat skandinaavista muotoilua ja kestävää kehitystä.

View as Ruudukko Luettelo

50 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu