Sika Design

Sika Design on tanskalainen yritys, joka on erikoistunut korkealaatuisten rottinkihuonekalujen valmistamiseen. Yrityksen historia juontaa juurensa 1940-luvulle, jolloin perheyritys aloitti rottinkituolien valmistuksen. Nykyään Sika Design tunnetaan ympäri maailmaa laadukkaista ja ajattomista rottinkihuonekaluistaan, jotka ovat saaneet inspiraationsa pohjoismaisesta muotoilusta ja luonnonmateriaaleista.

Sika Designin tuotteet valmistetaan käsityönä Indonesiassa, missä yrityksellä on oma tehdas. Yritys käyttää vain korkealaatuista ja kestävää luonnonrotaattoria, joka kasvaa Indonesian sademetsissä. Rottinkituolit, sohvat ja pöydät ovat kestäviä ja ajattomia, ja ne sopivat hyvin niin moderniin kuin perinteisempäänkin sisustustyyliin. Sika Designin tuotteet ovat saaneet useita palkintoja, ja yritys on tullut tunnetuksi erityisesti sen valikoimasta klassisia rottinkituoleja. Näitä ovat esimerkiksi "Fox-tuoli" ja "Colonial-tuoli", jotka ovat tänä päivänä design-ikonien asemassa. Sika Designin tuotteita löytyy ympäri maailmaa monista eri liikkeistä ja hotelleista.

Sika Design pyrkii kestävään tuotantoon ja se käyttää vain ympäristöystävällisiä materiaaleja. Yritys on myös mukana Fair Trade -ohjelmassa, joka varmistaa, että Indonesiassa työskentelevät käsityöläiset saavat oikeudenmukaisen korvauksen työstään ja että heidän työolonsa ovat hyvät. Kaiken kaikkiaan Sika Design edustaa korkeaa laatua, pohjoismaista muotoilua ja kestävää tuotantoa. Yrityksen tuotteet ovat ajattomia ja tyylikkäitä, ja ne sopivat monenlaisiin sisustustyyleihin.

View as Ruudukko Luettelo

19 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu