AYTM

AYTM merkin takaa löytyy pariskunta Kathrine and Per Gran Hartvigsen, jotka ovat menestyksekkäästi johtaneet Gran Living ApS yhtiötä vuodesta 2004. Gran Living ApS on perustamisestaan lähtien pyrkinyt suunnittelemaan, tuottamaan, myymään ja tuomaan Tanskaan laadukkaita, kauniisti muotoiltuja esineitä, jotka tuovat kaunista luksusta arkipäivään. Nämä ideat on nyt kohdistettu AYTM:n, yritykseen jonka nimi yksinkertaisesti lausutaan 'item'.

AYTM:n mallistojen toivotaan tuovan uudenlaista rohkeutta ja materiaalien käytön luksusta tanskalaiseen ja näin myös skandinaaviseen, minimalismiin perustuvaan muotoiluun. Yrityksen mallistot inspiroivat ihmisiä uskaltamaan enemmän - enemmän pintojen ja materiaalien kontrasteja, enemmän hehkuvia ja odottamattomia värisävyjä, jotka tasapainoisina kokonaisuuksina luovat sisätiloihin myös menneen maailman auraa mutta uudella tavalla toteutettuna. Tämä värien ja materiaalien runsaus näkyy hienostuneella tavalla yrityksen visuaalisessa maailmassa, josta on helppo poimia ideoita omiin sisustusratkaisuhin.

AYTM:n perustajat Kathrine and Per Gran Hartvigsen haluavat jokaisen yrityksen tuotteen henkivän uniikkiutta, laadukkuutta ja ymmärrystä yksityiskohtien merkityksestä. Mallistot myös kasvavat ja muuttuvat kahdesti vuodessa.

View as Ruudukko Luettelo

30 tuotetta

2 3 4
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

30 tuotetta

2 3 4
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen