Case HiFi Module, Large, syv. 35 cm

1 219,00 €

Bolia Case on modulaarinen säilytyskalustesarja, jonka moduuleista voi rakentaa loputtoman määrän erilaisia kokonaisuuksia omien tarpeiden ja mieltymysten mukaan. Case-sarjaan kuuluu mediakalusteita, avohyllyjä, erilaisia kaappi- ja vetolaatikkomoduuleita sekä lipastoja.

Kauniit ja käytännölliset Case-moduulit on varustettu seinäkiinnityselementeillä. Laadukkaat Case-moduulit valmistetaan Tanskassa.

Tässä seinäkkiinnitteisessä Case HiFi-kokonaisuudessa on kaksi ovellista kaappia, joista toisessa on puinen ja toisessa tekstiilinen ovi, sekä toisessa päässä kaksi laatikkoa. Case Hifi-sarjan tuotteet on suunniteltu erityisesti elektroniikkalaitteiden säilytykseen. Moduuleissa on kätevät aukot johdoille.

Tuotetta saa neljällä eri pintakäsittelyllä (öljyttynä tai valkoöljyttynä tammena, öljyttynä pähkinänä, tai valkoisena MDF:nä ): tämä verkkokauppamme versio on öljyttyä pähkinää. Puisten ovien tilalle on saatavilla myös tekstiilipintaisia ovia. Myös jalkarakennetta saa paria erilaista vaihtoehtoa. Muut versiot tuotteesta tilattavissa liikkeemme kautta!

Mitat: leveys 135 cm, korkeus 35 cm, syvyys 35 cm

Materiaali: FSC-sertifioitu pähkinäviilu ja -vaneri, öljykäsittely, tekstiili, jalat mustaksi maalattua terästä

Väri: öljytty pähkinä + musta tektiili + mustat metallijalat

Suunnittelija: OOOJA

Valmistaja: Bolia