Audo Copenhagen

Audo Copenhagen perustettiin vuonna 1979 ja alunperin yrityksen 'pääkallonpaikka' sijaitsi Fredenborgissa, Tanskan kuninkaallisten naapurustossa. Tässä maalaismaisemassa kehitettiin Audo Copenhagen innovatiiviset tuotteet, joiden pääpaino oli alunperin pienesineissä ja keittiötarvikkeissa mutta jotka jo silloin henkivät tinkimätöntä laadukkuutta ja yllättävää skandinaavisuutta. Tänä päivänä Audo Copenhagenin pääkontori sijaitsee Kööpenhaminan trendikkäässä Nordhavnissa, osoitteessa Hamborg Plads 2 jonne on myös sisustettu yrityksen designfilosofiaa heijasteleva, tummasävyinen showroom sekä pienimuotoinen ravintola. Audo on uusimpana aluevaltauksenaan lähtenyt restauroimaan naapurustostaan vanhaa kiinteistöä yrityksen ideologisiin ja visuaalisiin arvoihin perustuvaksi hotelliksi, jonne tarvittaessa myös ulkomaiset suunnittelijat voivat asettua asumaan vieraillessaan Tanskassa.

Audo Copenhagenin designfilosofia korostaa perinteitä mutta ennenkaikkea yllätyksellisyyttä ja inspiraatiota ja se onkin koko olemassaoloaikanaan vuodesta 1979 onnistunut voittamaan useita kansainvälisiä muotoilupalkintoja tuotteillaan. Tänäkin päivänä alati kasvava ja kansainvälisesti levittäytyvä Audo onkin yksi mielenkiintoisimmista designbrändeistä Pohjoismaissa ja yrityksen suunnittelijoina toimivat johtavat pohjoismaiset muotoilijat kuten Form Us With Love, Norm Architects, Jacob Wagner ja Grethe Meyer. Nykyään Audon valikoimiin kuuluvat monipuolisesti niin piensisustustuotteet kuin huonekalutkin jotka kaikki sopivat niin koti- kuin julkisympäristöihin ja tarkoitus on laajentaa yhä edelleen isompien tuotteiden valikoimaa entisestään.

Audo Copenhagen tuotevalikoimassa silmiinpistävää on myös valaisinmallien runsaus ja niiden leikittely perinteisten muotojen ja materiaalien - opaalilasi, messinki - ja modernin, uudenlaisen ilmeen kanssa. Koko tuotevalikoimassa tärkeää on niinikään perinteisten materiaalien kuten messinki, marmori ja massiivitammi käyttö uudella, 2000-luvulle sopivalla tavalla. Audon visuaalisessa ilmeessä onkin aina mukana myös ripaus ylellisyyttä ja lempeämpää kauneutta ja skandinaavisuutta tiukan funktionalismin sijaan joka tekee tuotteista yllätyksellisiä ja oivaltavia ja samalla myös monesti toimivia lahjaesineitä. Audon filosofia on perustaltaan hyvin yksinkertainen ja helppo - he haluavat tehdä maailmasta paremman ja vähemmän monimutkaisen paikan elää ja toimia ja tähtäävät näihin päämääriin omintakeisella visuaalisella kieliopilla jossa on myös toiminnallista ideaa.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-60 / 147

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu