Mater Design

Mater Design on perustettu Kööpenhaminassa vuonna 2006, Mater Design syntyi ollakseen edelläkävijä maailmanlaajuisena brändinä, jonka ytimessä on kestävyys. Jo alusta alkaen tavoitteena oli innostaa maailmanlaajuista muotoiluyleisöä ja saada ihmiset mukaan kestävään ajatteluun. Mater Design yhdistää kestävyyden ja kiertotalouden hyödyntäen jätettä, aikaa kestävää muotoilua sekä yhteistyötä vakiintuneiden ja uusien muotoilijoiden kanssa. Suunniteltu sekä kaupalliseen että asuinkäyttöön, Mater Design pyrkii välttämään ja minimoimaan mahdolliset haitalliset vaikutukset yhteiskuntaan noudattamalla eettisiä ja kestäviä tuotantokriteereitä sekä luomalla tuotteita, jotka kestävät aikaa ja inspiroivat kuluttajaa arvostamaan niitä.

Useiden vuosien tutkimustyön jälkeen kestävämpien tapojen löytämiseksi huonekalujen, valaisimien ja esineiden valmistukseen, työskentelemme nyt joukon tuotantokumppaneiden kanssa, joilla on sama tavoite kuin meillä, luoden kumppanuuksia muutoksen edistämiseksi ja tukien Yhdistyneiden kansakuntien kestävän kehityksen tavoitteita. Yhdessä olemme sitoutuneita etsimään uusia ja parempia tapoja tehdä kaunista muotoilua - vastuullisesti.

"Mater tarkoittaa 'äitiä' latinaksi. Nimi on päivittäinen muistutus pienestä osuudestamme estää 'äiti maan' kohtaamat haasteet. Muotoilu vaikuttaa siihen, miten ihmiset elävät elämäänsä; se muokkaa arvoja, kulttuuria ja yhteiskuntaa. Valitettavasti olemme yhä enemmän tietoisia siitä, että muotoiluprosessien aikana tehdyillä valinnoilla on usein ympäristövaikutuksia. Kuitenkin valmistajana meillä on mahdollisuus uudelleenarvioida kyseenalaisia käytäntöjä ja luoda eettistä ja kestävää muotoilua, joka minimoi haitalliset yhteiskunnalliset ja ympäristövaikutukset." - Henrik Marstrand, perustaja

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.