Sohvat

Sohvat ovat jokaisen kodin käytetyimpiä ja tärkeimpiä huonekaluja, jotka samalla myös määrittävät olohuoneen visuaalisen kieliopin. Sohvan rooli on vuosien varrella muuttunut olohuoneen virallisesta 'vierasistuimesta' yleishyödylliseksi oleiluhuonekaluksi, jossa työskennellään ’läppärin’ äärellä, luetaan kirjaa, seurustellaan ystävien kanssa ja myös edustetaan - tärkeää on että tarvittaessa siinä viihtyy koko perhe.

Sohvat voivat olla ilmeeltään modernin mataloita ja linjakkaita, pehmeän kutsuvia, retrohenkisiä, klassisia, kevyitä, trendikkäitä tai futuristisia - lukuisista vaihtoehdoista on vaivatonta löytää juuri omaan ympäristöön sopiva kokonaisuus. Varsinkin italialaiset valmistajat ovat jo kauan keskittyneet sohvien laadun lisäksi mielenkiintoiseen muotoiluun, joka aina heijastaa omaa aikaansa ja siinä vallitsevia trendejä - italialainen sohvanvalmistustaito onkin viety maan maineikkaissa designyrityksissä huippuunsa jolloin mielenkiintoinen ja uudenlainen muotokieli istuu sujuvasti yhteen laadun, kestävyyden, mukavuuden ja pitkäikäisyyden kanssa. Lähes poikkeuksetta laadukkaat sohvat tunnistaa kestävistä runkorakenteista, laadukkaista täytteistä, mutta myös kestävistä ja kokonaan irrotettavista verhoiluosista, joita tarvittaessa saa tilata myös erikseen vielä vuosikymmenienkin jälkeen. Tyylikkyys ja kauneus kulkevat designsohvissa aina käsi kädessä laadullisten seikkojen kanssa.

Sohvat jokaiseen tilaan

Sohvat kannattaakin siis aina valita huolella, miettien myös sen käyttötarkoitusta. Pieni koti asettaa sohvalle toisenlaisia vaatimuksia kuin tilava ja monihuoneinen koti, jossa sohvia voi olla sekä olohuoneessa että muissa tiloissa makuuhuoneita myöten jolloin myös sohvien käyttötarkoitus ja koko vaihtelee. Lapsiperheen vaateet ovat erilaisia kuin yksin elävien tai aikuisen kodin vaateet. Pääsääntöisesti sohva usein kuitenkin ostetaan rentoa oleilua varten - siinä rentoudutaan raskaan työpäivän jälkeen tai se kokoaa koko perheen yhteen katsomaan suosikkielokuvaa. Tärkeää on myös tiedostaa että laadukas sohva on aina iso investointi, mutta pitkäikäisenä se peittoaa huonolaatuiset ’halpismallit’ kevyesti. Laadukkaimmat sohvat melkein paranevat vanhetessaan ja sohvaa valitessa kannattaakin kiinnittää huomiota aina yllä mainittuihin laatutekijöihin visuaalisen sopivuuden lisäksi.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 181-236 / 236

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu