Bruce Modular Sofa 278 cm

10 856,00 €

Bruce sohvan ulkomuotoon on saatu innoitusta ikonisista Zanotta sohvista. Niinpä sen moderni ja tyypillisen italialainen olemus onkin samalla mukava, elegantti ja painoton. Istuintyynyjen tikkaukset tuovat kokonaisuuteen tyyliä ja valettu alumiinijalka nostaa itse istuinosat painottomasti ilmaan luoden vaikutelman kepeydestä ja rentoudesta. Kaikki verhoiluosat ovat irroitettavissa joten sohvan käyttöikä on pitkä. Sohvaan on saatavilla lukuisia verhoiluvaihtoiehtoja, myös nahka. Jalkoihin voit valita myös mustan maalipinnan, kirkkaan alumiinin tai himmeäpintaisen alumiinin. Saatavilla on useita modulaarisia osia isoihin kulma- ja divaanisohviin. Jos olet kiinnostunut näistä vaihtoehdoista, ota yhteyttä suoraan liikkeisiimme. 

Mitat: korkeus 80 cm, leveys 278 cm, koko syvyys 172 cm, istuinosan syvyys 104 cm, istuinkorkeus 40 cm, sylinterinmuotoinen tyyny 70x10 cm = pala ALP-110 cm, pala 200P-168 cm, 70R tyyny (kokonaisuudessa 2 isoa tyynyä, 1 pienempi tyyny ja 1 kpl sylinterityyny)

Materiaali: runko - teräs, jalat - satiinipintainen alumiini, jousitus - tukeva kuminauha, pehmusteet asteittainen polyuretaani/Dacron Du Pont, istuintyyny polyuretaani/Dacron Du Pont, selkänoja ja käsinoja höyhentäyte, sisäverhoilu -kiinteä/ nylon tai puuvilla (selkätyyny), ulkoverhoilu Quadrifoglio  (villa 905/nylon 10%) 27007/cat 40 - irrotettavissa

Väri: tummanharmaa, musta satiinijalka

Design: Ludovica+Roberto Palomba 2013

Valmistaja: Zanotta

Huom! Sohva on yksilöllinen tilaustuote, eikä sen vaihtaminen tai palauttaminen ole mahdollista!

Huom! Toimitusaika n. 8 viikkoa!

Huom! Sohva toimitetaan ilman toimituskuluja vain Uudenmaan alueelle, jos asut muualla ja haluat tilata sohvan, toimituskulut lisätään hintaan. Ota yhteyttä verkkokauppaamme tiedustellaksesi kuluja.

Sohvat, Zanotta,