Eave Dining Sofa 165cm, 2 väriä

Alkaen 3 023,00 €
Vain %1 jäljellä

Arkkitehtuurista ja räystäsrakenteesta innoituksensa saanut, moderni-ilmeinen Eave-sohvasarja on toimiva yhdistelmä mukavuutta, tyyliä ja persoonallisuutta.

Eave Dining-sohvassa yhdistyy sohvan kutsuva mukavuus penkin käytännöllisyyteen; istumakorkeus on tavallista sohvaa korkeampi, ja syvyyttä on vähemmän. Tästä syystä sohvasta on helppo nousta ylös myös huonompikuntoisilla jaloilla. Teräsjalat keventävät sohvan ilmettä, ja helpottavat siivousta.

Tämä sohvaversio on suunniteltu erityisesti julkisiin tiloihin, kuten ravintola- ja aulatiloihin. Minimalistinen sohva sopii kuitenkin mainiosti myös kotiin. Eave Dining tuo kaunista käytännöllisyyttä esimerkiksi eteisaulaan tai ylelliseen aamiasnurkkaukseen.

Verkkokauppamme kautta sohvaa on saatavilla kahdella eri verhoilulla, sekä kahdessa eri koossa. Verhoiluvaihtoehtoja on kuitenkin saatavilla runsaasti erilaisia, ja sohvaa saa myös 80- sekä 280-senttisenä, sekä myös kulmapalana. Ota yhteyttä suoraan liikkeeseemme, mikäli jokin näistä kiinnostaa!

Mitat: kork: 79 cm, lev: 165 cm, syv: 75 cm, istuinkorkeus: 48 cm

Materiaali: runkorakenne mäntyä, vaneria ja MDF-levyä, teräsjouset, HR- vaahtomuovi, verhoilu Kvadrat Moss (52% puuvilla, 22% viskoosi, 14% polyakryyli, 6% pellava, 3% polyester, 3% nylon), jalat mustaksi pulverimaalattua terästä.

Värit: murrettu keltainen, Moss 022, harmaanbeige, Moss 018

Design: Norm Architects

Valmistaja: Audo Copenhagen/p>

Huom! Yksilöllisesti verhoiltuja huonekaluja et voi palauttaa tai vaihtaa!