Ray Outdoor Armchair

4 248,00 €

B&B Italian Ray Outdoor Natural ulkokalustesarja lainaa muotokielensä Ray-sohvalta, varioiden sitä ulkokäyttöön sopivilla materiaaleilla ja rakenneratkaisuilla. Nojatuolin runko on alumiinia ja Manila-hamppua muistuttavaa tekstiilipunosta. Ray Outdoor Natural sulautuu harmonisesti ympäröivään luontoon.

Tämä verkkokauppamme versio on varustettu metallijaloilla, nojatuolia saa myös tiikkijaloilla. Tässä versiossa on istuintyynyn lisäksi yksi 60x50 cm kokoinen selkätyyny. Kokonaisuutta voi täydentää irrallisilla heittotyynyillä, joita saa paria eri kokoa.

Ray Outdoor-sohvasarjaan kuuluu kaksi erisyvyistä sohvaa, sohvamoduuleita sekä nojatuoli. Verhoiluvaihtoehtoja on tarjolla runsaasti erilaisia. Jos olet kiinnostunut tuolista toisenlaisena versiona, ota yhteyttä suoraan liikeeseemme!

Tuotteelle on tilattavissa myös vedenkestävä, valmistajan suosittelema suojahuppu.

Mitat: leveys 86 cm, syvyys 86 cm, korkeus 65 cm, istuinkorkeus 42 cm

Materiaali: runko pulverimaalattua alumiinia ja alumiiniputkea, tekstiilinarupunosta, tyynyt: vedenkestävällä polyesterkuidulla päällystetty muotoiltu polyuretaani, Solotex-kuitu ja viskoelastinen polyuretaani-sekoitus, tyynyjen verhoilu 100% polypropyleeni, jalat ja kiinnityselementit thermoplastista materiaalia

Verhoilu: Agate 207

Värit: Beige verhoilu + luonnonvärinen narupunos + antrasiitti runko

Suunnittelija: Antonio Citterio 2017

Valmistaja: B&B Italia