Ray Outdoor Natural Sofa

9 607,00 €

B&B Italian Ray Outdoor Natural sohva lainaa muotokielensä Ray-sohvalta, varioiden sitä ulkokäyttöön sopivilla materiaaleilla ja rakenneratkaisuilla. Sohvan runko on alumiinia ja Manila-hamppua muistuttavaa tekstiilipunosta. Ray Outdoor Natural -sohva sulautuu harmonisesti ympäröivään luontoon.

Tämä verkkokauppamme versio on 102 cm syvä ja varustettu metallijaloilla. Sohvaa saa myös syvempänä versiona, sekä tiikkisillä jaloilla. Tässä versiossa on istuintyynyjen lisäksi 3 kpl 60x50 cm kokoista selkätyynyä. Kokonaisuutta voi täydentää irrallisilla heittotyynyillä, joita saa paria eri kokoa.

Ray Outdoor-sohvasarjaan kuuluu kaksi erisyvyistä sohvaa, sohvamoduuleita sekä nojatuoli. Verhoiluvaihtoehtoja on tarjolla runsaasti erilaisia. Jos olet kiinnostunut sohvasta toisenlaisena versiona, ota yhteyttä suoraan liikeeseemme!

Tuotteelle on tilattavissa myös vedenkestävä, valmistajan suosittelema suojahuppu.

Mitat: leveys 236 cm, syvyys 102 cm, korkeus 65 cm, istuinkorkeus 42 cm

Materiaali: runko pulverimaalattua alumiinia ja alumiiniputkea, tekstiilinarupunosta, tyynyt: vedenkestävällä polyesterkuidulla päällystetty muotoiltu polyuretaani, Solotex-kuitu ja viskoelastinen polyuretaani-sekoitus, tyynyjen verhoilu 100% polypropyleeni, jalat ja kiinnityselementit thermoplastista materiaalia

Verhoilu: Agate 207

Värit: Beige verhoilu + luonnonvärinen narupunos + antrasiitti runko

Suunnittelija: Antonio Citterio 2017

Valmistaja: B&B Italia