Mags Soft Low sohva 3 - istuttava, comb. 10, Metaphor keltainen

4 104,00 €

Mags Soft Low sohva 3 - istuttava, Combination 10 on nuorekas ja rento sohvavaihtoehto. Modulaarinen Mags Soft sohva rakentuu erilaisista moduuleista, joita yhdistelemällä voit rakentaa itsellesi mieleisen sohvakokonaisuuden. Mags Soft-sarja on pehmeämpi ja rennompi, löhöilyyn kutsuva sisarus HAY:n jo klassikoksi muodustuneelle Mags-sohvasarjalle.

Tämä verkkokauppamme versio on ”Mags Soft 3 Seater Combination 10, Low armrest” ja se koostuu kolmesta moduulista. Kokonaisuuden vasemman puoleinen moduuli on käsinojallinen syvä divaani, ja vasen pääty normaalisyvyinen käsinojallinen moduuli. Kombon saa myös peilikuvana.

Tässä versiossa verhoiluna on hehkuvan keltainen Metaphor-kangas, mutta sohvaan on saatavilla monia muitakin verhoiluvaihtoehtoja; myös hinnat vaihtelevat valintojen mukaan.

Kauniina viimeistelynä Mags Soft-sohvaan kuuluu koristetikkaus, jonka värin voi valita viidestä vaihtoehdosta (Beige, Black, Dark Grey, Light Grey, White) joko kankaan kanssa yhteensointuvalla sävyllä tai kontrastivärinä. Tässä versiossa verhoiluun on yhdistetty beige koristetikkaus.

Jos olet kiinnostunut sohvasta mutta toisenlaisella tai -värisellä kankalla verhoiltuna, ota yhteyttä suoraan liikkeeseemme ja tule katsomaan laaja kangasvalikoima paikan päälle!

Materiaalit: runko kovapuuta ja lastulevyä, Nozag-jousitus, polyuretaanivaahto, pehmusteet 50% ankanhöyhen ja 50% polycotton vaahto, mustaksi käsitellyt pyökkijalat, huopatassut, pohjassa Fibertex-kangas, kangasverhoilu

Kangas: Metaphor 033 (100% polyester)

Koristetikkaus: beige

Mitat: pituus 312,5 cm, syvyys 135,5 / 103,5 cm ja korkeus 67 cm, istuinkorkeus 37 cm

Väri: voimakas keltainen, mustaksi petsatut jalat

Design: HAY by HAY

Valmistaja: Hay

Huom! Sohva on yksilöllinen tilaustuote eikä sen vaihtaminen tai palauttaminen ole mahdollista!

Huonekalut, Uutuudet, Sohvat