Mags Soft Low sohva 2,5 - istuttava, comb. 1, Atlas ruskea

2 987,00 €

Mags Soft Low sohva 2,5 - istuttava, Combination 1 on nuorekas ja rento sohvavaihtoehto. Modulaarinen Mags Soft sohva rakentuu erilaisista moduuleista, joita yhdistelemällä voit rakentaa itsellesi mieleisen sohvakokonaisuuden. Mags Soft-sarja on pehmeämpi ja rennompi, löhöilyyn kutsuva sisarus HAY:n jo klassikoksi muodustuneelle Mags-sohvasarjalle.

Tämä verkkokauppamme versio on ”Mags Soft 2,5 Seater Combination 1, Low armrest” ja se koostuu kahdesta matalilla käsinojilla varustetusta moduulista.

Tässä versiossa on verhoiluna kestävä ja kohtuuhintainen Atlas-villakangas, mutta sohvaan on saatavilla monia muitakin verhoiluvaihtoehtoja; myös hinnat vaihtelevat valintojen mukaan.

Kauniina viimeistelynä Mags Soft-sohvaan kuuluu koristetikkaus, jonka värin voi valita viidestä vaihtoehdosta (Beige, Black, Dark Grey, Light Grey, White) joko kankaan kanssa yhteensointuvalla sävyllä tai kontrastivärinä. Tässä versiossa valkoiseen kankaaseen on yhdistetty kevyesti kontrastivärinen vaaleanharmaa koristetikkaus.

Jos olet kiinnostunut sohvasta mutta toisenlaisella tai -värisellä kankalla verhoiltuna, ota yhteyttä suoraan liikkeeseemme ja tule katsomaan laaja kangasvalikoima paikan päälle!

Materiaalit: runko kovapuuta ja lastulevyä, Nozag-jousitus, polyuretaanivaahto, pehmusteet 50% ankanhöyhen ja 50% polycotton vaahto, mustaksi käsitellyt pyökkijalat, huopatassut, pohjassa Fibertex-kangas, kangasverhoilu

Kangas: Kvadrat Atlas 461 (90% villa, 10% nylon)

Koristetikkaus: tummanharmaa

Mitat: pituus 238 cm, syvyys 103,5 cm ja korkeus 67 cm, istuinkorkeus 37 cm

Väri: ruskea (sugar kelp), mustaksi petsatut jalat

Design: HAY by HAY

Valmistaja: Hay

Huom! Sohva on yksilöllinen tilaustuote eikä sen vaihtaminen tai palauttaminen ole mahdollista!

Huonekalut, Sohvat, Hay