Catena Sofa - versio 2, 2 väriä

Alkaen 4 479,00 €
Vain %1 jäljellä

Lempeän muhkea Catena-sohva yhdistelee kodikkaan mutkatonta, säkkituolimaista rentoutta huolella valittujen materiaalien ja taidokkaan italialaisen käsityön ylelliseen laatuun.

Catena sohvan kauniisti viimeistellyt saumat ovat saaneet innoituksensa pehmeistä roikkuvista kaarista, jotka tukien varaan ripustettu metalliketju muodostaa. Verhoilutekstiileiksi on valittu eläväpintaisia pellava- ja pellava-puuvillasekoitekankaita, joissa on miellyttävä tuntu.

Sohva kootaan moduuleista, joita yhdistelemällä saa lukemattomia toimivia kokonaisuuksia erilaisiin tiloihin. Moduulien mukana tulee kiinnityskappaleet, joilla osat saa kiinnitettyä tukevasti yhteen. Moduuleita voi toki käyttää myös sellaisenaan.

Tuotetta saa myös muilla verhoiluvaihtoehdoilla, kysy lisää myymälästämme.

Tässä sohvassa on kaksi selkänojallista Center-moduulia, sekä oikeassa päädyssä kulmapala. Kulmapalan voit asentaa kumpaan tahansa päätyyn. Tässä versiossa moduulit ovat kokoa small (95x95 cm), mikäli haluat syvemmän version sohvasta, valitse large-kokoiset erilliset moduulit, tai ota yhteyttä suoraan myymäläämme.

Koko:

- pituus 285 cm, syvyys 95 cm, kork. 76cm , istuinkork. 42 cm , istuinsyv. 67 cm

Materiaalit: vanerirunko, HD-vaahto, jonka päällä pehmeää untuvaa, verhoilukangas puuvilla-pellavasekoite (Hot Madison) tai 100% pellava (Rich Linen)

Värit:

- Vaalea (Rich Linen Natural)

- Ruskea (Hot Madison 884)

Suunnittelija: Ferm Living

Valmistaja: Ferm Living

Huom! Sohva on yksilöllinen tilaustuote, eikä sen vaihtaminen tai palauttaminen ole mahdollista!