Catena Sofa - Corner Module, 2 kokoa, 2 väriä

Alkaen 1 629,00 €
Vain %1 jäljellä

Lempeän muhkea Catena-sohva yhdistelee kodikkaan mutkatonta, säkkituolimaista rentoutta huolella valittujen materiaalien ja taidokkaan italialaisen käsityön ylelliseen laatuun.

Catena sohvan kauniisti viimeistellyt saumat ovat saaneet innoituksensa pehmeistä roikkuvista kaarista, jotka tukien varaan ripustettu metalliketju muodostaa. Verhoilutekstiileiksi on valittu eläväpintaisia pellava- ja pellava-puuvillasekoitekankaita, joissa on miellyttävä tuntu.

Sohva kootaan moduuleista, joita yhdistelemällä saa lukemattomia toimivia kokonaisuuksia erilaisiin tiloihin. Moduulien mukana tulee kiinnityskappaleet, joilla osat saa kiinnitettyä tukevasti yhteen. Moduuleita voi toki käyttää myös sellaisenaan.

Tuotetta saa myös muilla verhoiluvaihtoehdoilla, kysy lisää myymälästämme.

Tämä moduuli on kulmapala, mutta voit käyttää sitä myös sohvan päätypalana. Tämä Corner-moduuli on Armrest End-moduuleja lyhempi. Corner-moduuli on symmetrinen, joten voit käyttää sitä niin sohvan oikeaan kuin vasempaankin kulmaan sekä molempiin päätyihin.

Koko:

- small: pituus 95 cm, syvyys 95 cm, kork. 76cm , istuinkork. 42 cm , istuinsyv. 70 cm

- large: pituus 108 cm, syvyys 108 cm, kork. 76cm , istuinkork. 42 cm , istuinsyv. 83 cm

Materiaalit: vanerirunko, HD-vaahto, jonka päällä pehmeää untuvaa, verhoilukangas puuvilla-pellavasekoite (Hot Madison) tai 100% pellava (Rich Linen)

Värit:

- Vaalea (Rich Linen Natural)

- Ruskea (Hot Madison 884)

Suunnittelija: Ferm Living

Valmistaja: Ferm Living

Huom! Sohva on yksilöllinen tilaustuote, eikä sen vaihtaminen tai palauttaminen ole mahdollista!