Borea Sunbed, säädettävä aurinkolaveri

3 564,00 €

Borea Sunbed kuuluu Piero Lissonin Borea-ulkokalustesarjaan, jonka olemusta määrittää linjakas design ja saumattomasti jatkuva metalliputkirunko. Runkoputkien taivutuksessa on käytetty erityistä tekniikkaa, jota käytetään lähinnä ilmailusektorilla. Funktionaalinen aurinkolaveri toistaa Borea sarjan hillittyä tyylikkyyttä.

Tämä versio on on pyörillä ja säädettävällä selkänojalla varustettu aurinkolaveri BE92L, joka on täydennetty irrotettavalla patjalla ja niskatyynyllä. Pehmusteet on verhoiltu Agata Corda 207-kankaalla. Aurinkolaverin selkänoja säätyy neljään eri asentoon, ja pyörät helpottavat siirtelyä.

Runkoon on saatavilla kaksi eri värivaihtoehtoa - harmaanruskea tai valkoinen - tässä versiossa runko on valkoinen. Laverin verkkomateriaalia saa niin ikään kahdessa eri värissä, mutta pehmusteiden verhoiluvaihtoehtoja on tarjolla lukuisia erilaisia. Jos olet kiinnostunut aurinkolaverista toisenlaisena versiona, ota yhteyttä suoraan liikeeseemme!

Borea-ulkokalustesarjaan kuuluu 2- ja 3-istuttavat sohvat, nojatuoli, kaksi pienempää käsinojallista tuolia, aurinkolavereita sekä ruokailu- ja sohvapöytiä.

Tuotteelle on tilattavissa myös vedenkestävä, valmistajan suosittelema suojahuppu.

Mitat: leveys 214 cm, syvyys 91,5 cm, istuinkorkeus 30,5 cm, selkänojan korkein kohta max. 86 cm, patjan paksuus 6 cm, niskatyynyn mitat Ø 15 cm x 80 cm

Materiaali: runko alumiinia ja alumiiniputkea, säätömekanismin osat terästä, kädensija alumiinia, renkaat muovia, Batyline® Canatex verkkomateriaali polyvinyyli-hamppusekoitetta, patjan täyte polyesterkuitu eri tiheyksillä, verhoilu 100% polypropyleenia

Verhoilu: Agate Corda 207

Värit: beige verhoilu + valkoinen runko + harmaanruskea polyvinyyli

Suunnittelija: Piero Lissoni 2021

Valmistaja: B&B Italia