Borea Sofa 3-seater, ulkokäyttöön

9 396,00 €

B&B Italian Borea Sofa kuuluu Piero Lissonin suunnittelemaan Borea-ulkokalustesarjaan, jonka olemusta määrittää linjakas design ja saumattomasti jatkuva metalliputkirunko, jonka päät kääntyvät yllättäen ja hieman koristeellisesti sohvan jaloiksi. Runkoputkien taivutuksessa on käytetty erityistä tekniikkaa, jota käytetään lähinnä ilmailusektorilla. Sohvan muhkean pehmeissä tyynyissä on huomioitu paitsi mukavuus, myös ympäristönäkökulma; tyynyjen täyte on kierrätetyistä PET-muovipulloista valmistettua polyesterkuitua. 3-istuttavaan Borea-sohvaan on käytetty 510 kappaletta 1,5 litran kierrätyspulloa, ja 2-istuttavaan Boreaan 390 kappaletta!

Tämä versio on kolmenistuttava sohva malli BE243, ja se on verhoiltu valkoisella Agata Bianco 100-kankaalla. (Osassa oheisista kuvista verhoiluna on samettityyppinen Lindos, joka on kalliimpaa L-hintakategoriaa) Tyynyjen kanttaukset ovat yhteensopivasti valkoiset, mutta saatavilla on myös kontrastivärejä. Runkoon on saatavilla neljä eri värivaihtoehtoa; tässä versiossa runko on harmaanruskea (tortora). Verhoiluvaihtoehtoja on tarjolla lukuisia erilaisia. Jos olet kiinnostunut sohvasta toisenlaisena versiona, ota yhteyttä suoraan liikeeseemme!

Borea-ulkokalustesarjaan kuuluu 2- ja 3-istuttavat sohvat, nojatuoli, kaksi pienempää käsinojallista tuolia, aurinkolavereita sekä ruokailu- ja sohvapöytiä.

Tuotteelle on tilattavissa myös vedenkestävä, valmistajan suosittelema suojahuppu.

Mitat: leveys 243 cm, korkeus 68 cm, syvyys 88 cm, istuinkorkeus 37 cm

Materiaali: runko alumiinia ja alumiiniputkea, tyynyjen täyte 100% kierrätetystä PET-muovista valmistettu polyesterkuitu eri tiheyksillä, tyynyjen verhoilu 100% polypropyleeni

Verhoilu: Agate Bianco 100

Värit: valkoinen + runko harmaanruskea

Suunnittelija: Piero Lissoni 2021

Valmistaja: B&B Italia