Alias

Tekninen keveys, muunneltavuus ja innovatiivinen ote ovat määritelmiä, jotka kuvaavat tunnettua, italialaista Aliasta hyvin. Aliaksen tarina alkaa jo vuonna 1979 kun Giandomenico Belotti toteutti Spagetti-tuolinsa yhtenä yrityksen ensimmäisistä tuotteista. Tuoli oli menestystuote ja se kuuluu edelleen MoMAn vakitusiin kokoelmiin New Yorkissa.

Alkumenestyksen jälkeen yritys on luottanut moniin nimekkäisiin suunnittelijoihin ja se on myös monesti palkittu kansainvälisillä design-palkinnoilla. Edelleen tänäkin päivänä yrityksen lähestymistapa uusiin materiaaleihin ja teknologisiin kokeiluihin on hyvin avoin ja Aliaksen tuotteille on ominaista ilmaiseva, minimalistinen ulkonäkö joka sopii sekä julkisiin sisustuksiin että kotiympäristöön.

Alias, joka sijaitsee Grumello del Montessa, lähellä Bergamoa, on ylpeä italialaisista juuristaan mutta kansainvälisenä toimijana on levittäytynyt 50 maahan. Milanossa avattiin vuona 2008 yrityksen lippulaivamyymälä, jossa on aina esillä koko Aliaksen tuotanto sekä kirjallinen ja kuvallinen, tuotteita ja suunnitelmia tukeva materiaali.

 

View as Ruudukko Luettelo

3 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu