Tubes 2 Wall-seinävalaisin, 2 väriä

Alkaen 409,00 €
Vain %1 jäljellä

Tubes-valaisinsarjaan kuuluu putkimaisista elementeistä rakennettuja seinä-, katto- ja riippuvalaisimia, joissa on voimakas, pelkistetty muoto.

Kalpakian kuvaa yhteistyötään Nemon kanssa näin: ”Painovoimaa uhmaten, teknologian valaisemana. Valoa veistäen. Meillä on Nemon kanssa yhteinen tavoite; minun näkökulmani on veistoksellinen, ja Nemon teknisesti innovatiivinen. Yhteinen haasteemme on kertoa tarinaa valon funktiosta ja laadusta. ”

Tubes 2- seinävalaisimessa on kaksi suunnattavissa olevaa spottivaloa. Valasimen runko kääntyy 340°. Näissä verkkokauppamme versioissa katkaisija/himmennin on valaisimen rungossa, mutta saatavilla on myös TRIAC-yhteensopiva versio, jota ohjaillaan seinäkatkaisijalla. Tubes-seinävalaismesta saa myös versiota, jossa on vai yksi spottielementti (Tubes 1 Wall LED), sekä kookkaampaa Tubes Large Wall-versiota. Ota yhteys liikkeeseemme, jos jokin näistä toisista vaihtoehdoista kiinnostaa!

Mitat: korkeus 23 cm, leveys 20 cm, syvyys 9,5 cm

Materiaali: maalattu alumiini

Valonlähde: kiinteä LED-paneeli, 2 x 4,2W, värilämpötila 2700K, valoteho 374lm, himmennettävissä, katkaisija rungossa (”push on board”)

Värit:

- musta

- valkoinen


Design: Charles Kalpakian

Valmistaja: Nemolighting