Spine Sofa

9 648,00 €

Spine huonekalut suunniteltiin alunperin Kööpenhaminassa sijaitsevaan Michelin-tason ravintolaan, nimensä ne ovat saaneet tuolien jänteisestä metallirakenteesta, joka kuitenkin puuttu nojatuolista ja sohvasta. Tuotteet herättivät välittömästi suurta ihastusta ja ne ovatkin muovautuneet historiansa aikana laadukkuuden ja modernin tyylikkyyden symboleiksi, joissa on myös läsnä vahva käsityöläisyyden leima.

Sarjan huonekalut ovatkin varsin hintavia mutta laadultaan ensiluokkaisia ja niitä voi löytää ympäri maailmaa huippuravintoloiden ja luksuskauppojen sisustuksista.

Spine sarjan huonekaluja leimaa pohjoismainen, yksinkertainen visuaalisuus, joka saa vaikutteita myös 1950-luvun hengestä mutta uudenlaisella ja persoonallisella 'tvistillä', joka luo tuotteisiin oman tuoreen ja 'jämäkän' ilmeensä, ne myös sopivat sekä yksityisiin että julkisiin sisustuksiin. Käsityö taas näkyy käsinommelluissa verhoiluosissa.

Nettikaupassamme myynnissä oleva Spine 2-istuttava sohva on verhoiltu laadukkaalla ja aikaa myöten vain parantuvalla konjakinruskealla aniliininahalla. Halutessasi voit valita sohvaan toisenvärisen tai -tasoisen nahkalaadun, runko taas voi olla myös mustaksi petsattu. Jos olet kiinnostunut näistä versioista, ota yhteyttä suoraan liikkeisiimme.

Mitat: korkeus 71 cm, pituus 160 cm, syvyys 81 cm, istumakorkeus 41 cm

Materiaali: lakattu tammi, verhoilu aniliininahka Max

Väri: jalat - tammi, konjakinruskea nahka

Design: Space Copenhagen

Valmistaja: Fredericia

Huom! Sohva on yksilöllinen tilaustuote, eikä sen vaihtaminen tai palauttaminen ole mahdollista!