Quilton Duo Sofa, Comb. 21, 2 väriä

Alkaen 4 507,00 €
Vain %1 jäljellä

Quilton Duo-sohva kuuluu suunnittelijatiimin Doshi Levienin vuonna 2021 suunnittelemaan modulaariseen, leikkisillä tikkauksilla viimeisteltyyn Quilton-sohvasarjaan. Quilton-sohvassa on reilut mittasuhteet ja veistokselliset muodot, joiden ilmettä tikkaukset pehmentävät. Sohvan tikkaukset tuovat sille omaleimaisen, kutsuvan olemuksen.

Sohva sopii niin julkisiin tiloihin kuin koteihinkin: niin rentoutumiseen, seurusteluun kuin työskentelyynkin. Quiltonin istuintuntuma on yhtä aikaa napakka ja pehmeä; tukeva jousitus ja napakka PU-vaahto pitävät sohvan muodossaan ja verhoilun alla on kerros pehmeää vanua.

Duo-versiot on verhoiltu hauskasti kahdella eri kankaalla, eli sohvan etu- ja takapuoli on eri kangasta –kuitenkin yhteen sointuen. Duo-verhoiluvaihtoehtoja on useita erilaisia yhdistelmiä, kysy lisää liikkeestämme.

Tämä kokonaisuus eli ”Combination 21” koostuu kahdesta moduulista: käsinojallisesta divaanimoduulista, sekä päädystään avoimesta moduulista.

Materiaalit: runko FSC-sertifioitua puuta, jousitus, PU-vaahto ja vanu, kangasverhoilu, jalat mustaksi petsattu pyökki, huopatassut

Mitat: pituus 281 cm, kokonaissyvyys 143 cm, korkeus 72 cm, istuinsyvyys 77/111 cm, istuin korkeus 41 cm

Kätisyys: divaani oikealla (ilmoita, mikäli haluat kokonaisuuden peilikuvana!)

Värit + verhoilukankaat:

- okrankeltainen (etupuoli: Fiord 442 , takapuoli: Remix 252)

- tummansininen (etupuoli: Atlas 881 , takapuoli: Flamiber Dark Blue J4)

Design: Doshi Levien 2021

Valmistaja: HAY

Okrankeltainen Quilton Duo -sohva, kombinaatio 21 on nähtävillä liikkeessämme.

Huom! Sohva on yksilöllinen tilaustuote, eikä sen vaihtaminen tai palauttaminen ole mahdollista!

Huonekalut, Sohvat, Hay