Pandarine 3-istuttava sohva, divaaniosalla, 2 versiota

Alkaen 6 103,00 €
Vain %1 jäljellä

Inga Semprén suunnittelemassa Pandarine-sohvassa yhdistyy elegantilla tavalla tyylikkään ja monikäyttöisen sohvan tuore ilme ylelliseen, vuodemaiseen loikoilu-mukavuuteen. Sohvan muotoilussa on tavoiteltu äärimmäistä loikoilu- ja istumismukavuutta. Pandarine-sohvassa on taittuvat, muhkeat selkänojat, jotka saa taivuteltua mieleisiinsä asentoihin sen mukaan, miten millonkin tahtoo istua tai makoilla. Pandarinen istuintuntuma on miellyttävän napakka.

Pandarine-sohvaa on saatavilla tämän divaanillisen version lisäksi myös ilman divaanosaa, joko kiinteillä tai taittuvilla käsinojilla. Sohvaan on valittavissa viisi erilaista jalkavaihtoehtoa, ja sohvan mukana tulee myös irrotettavat, verhoilun kanssa yhtenäiset kangaspäälliset jalkoihin.

Lisäksi verhoiluvaihtoehtoja on saatavilla lukuisia erilaisia. Mikäli olet kiinnostunut sohvasta jollain eri verhoilulla, tai eri värisillä jaloilla, otathan yhteyttä suoraan myymäläämme.

Materiaalit, runko ja istuinosa:

Runko FSC-sertifioitua vaneria ja massiivikuusta, Nozag-jousitus, istuimen pehmusteet polyuretaanivaahtoa ja vanua, kokoverhoiltu, pohjassa Fibertex -kangas, jalat joko 30 mm teräsputkea tai 29 mm massiivipuuta. Jaloissa irrotettavat tekstiilipäälliset.

Materiaalit, käsi- ja selkänojat:

FSC-sertifioitua vaneria, metalliset saranarakenteet, polyuretaanivaahtoa, jonka päällä kerros silikonipallo- ja höyhensekoitetta, kokoverhoiltu.

Mitat:

leveys 263, syvyys 98 cm, korkeus 93,5 cm, divaaniosan syvyys 150 cm, istuinkorkeus 42 cm

Vaihtoehdot:

1. Beige, kiinteät käsinojat, verhoilu: Lint 001 + jalat: öljytty tammi

2. Monivärinen, toinen käsinoja taittuva ja toinen kiinteä, verhoilu: Swarm Multi Colour + jalat: kromattu teräs

Suunnittelija: Inga Sempé

Valmistaja: HAY

Huom! Sohva on yksilöllinen verhoilutuote, eikä sen vaihtaminen tai palauttaminen ole mahdollista.

Huonekalut, Sohvat, Hay