Pandarine 3-istuttava sohva, 2 väriä

Alkaen 4 481,00 €
Vain %1 jäljellä

Inga Semprén suunnittelemassa Pandarine-sohvassa yhdistyy elegantilla tavalla tyylikkään ja monikäyttöisen sohvan tuore ilme ylelliseen, vuodemaiseen loikoilu-mukavuuteen. Sohvan muotoilussa on tavoiteltu äärimmäistä loikoilu- ja istumismukavuutta. Pandarine-sohvassa on taittuvat, muhkeat selkänojat, jotka saa taivuteltua mieleisiinsä asentoihin sen mukaan, miten millonkin tahtoo istua tai makoilla. Pandarinen istuintuntuma on miellyttävän napakka.

Tässä versiossa on kiinteät, sylinterin muotoiset käsinojat.

Pandarine-sohvaa on saatavilla tämän version lisäksi myös joko taittuvilla käsinojilla tai divaaniosalla varustettuna, tai 2-istuttavana versiona. Sohvaan on valittavissa viisi erilaista jalkavaihtoehtoa, ja sohvan mukana tulee myös irrotettavat, verhoilun kanssa yhtenäiset kangaspäälliset jalkoihin.

Lisäksi verhoiluvaihtoehtoja on saatavilla lukuisia erilaisia. Mikäli olet kiinnostunut sohvasta jollain eri verhoilulla, tai eri värisillä jaloilla, otathan yhteyttä suoraan myymäläämme.

Materiaalit, runko ja istuinosa:

Runko FSC-sertifioitua vaneria ja massiivikuusta, Nozag-jousitus, istuimen pehmusteet polyuretaanivaahtoa ja vanua, kokoverhoiltu, pohjassa Fibertex -kangas, jalat joko 30 mm teräsputkea tai 29 mm massiivipuuta. Jaloissa irrotettavat tekstiilipäälliset.

Materiaalit, käsi- ja selkänojat:

FSC-sertifioitua vaneria, metalliset saranarakenteet, polyuretaanivaahtoa, jonka päällä kerros silikonipallo- ja höyhensekoitetta, kokoverhoiltu.

Mitat:

leveys 255, syvyys 98 cm, korkeus 93,5 cm, istuinkorkeus 42 cm, istuinsyvyys 63,5 cm

Värit:

- Punainen (Raas 562) + jalat punaiseksi petsattu tammi

- Beige (Lint 001) + tammijalat

Suunnittelija: Inga Sempé

Valmistaja: HAY

Huom! Sohva on yksilöllinen verhoilutuote, eikä sen vaihtaminen tai palauttaminen ole mahdollista.

Sohvat, Hay,