Noonu, sohva

Alkaen 9 942,00 €
Vain %1 jäljellä

Noonu on atolli, puhtaan rentoutumisen kulma Malediivien värien keskellä. Noonu on myös uuden sohvajärjestelmän nimi, jonka Antonio Citterio on suunnitellut B&B Italialle: upouusi projekti, joka on luotu jatkamaan ja täydentämään vuonna 2018 aloitettua matkaa B&B Atollin kanssa. Noonu-kokoelma toimii sopusoinnussa B&B Italian aiempien kokoelmien kanssa ja muodostaa täydellisen saariston vaihtoehtoja, joissa ainutlaatuinen luonne, joka erottaa jokaisen yksittäisen elementin, tekee osansa yhtenäisen tarinan kertomisessa. "Saarten teema alkoi 80-luvun puolivälissä", sanoo arkkitehti Antonio Citterio, "kun keksimme valikoiman uusia tyyppejä Sity-linjalla. Aloimme viitata sohviin, joissa on ”niemimaita” ja ”saaria”, mutta tällainen terminologia oli tuolloin hieman epätavallista. Nykyään ne ovat osa jokapäiväistä sanastoamme. "

Noonu koostuu neljästä peruselementistä, nimittäin neliöstä ja suorakulmiosta, aivan uusien "piano-" ja "purje" -elementtien lisäksi. Pianon muotoinen pohja luo vieraanvaraisen käyrän selkänojaan, kun taas purje tarjoaa runsaasti, pyöristettyä äänenvoimakkuutta edessä. Antonio Citterio on suunnitellut ne "luonnollisiksi lepotuoliksi", niemimaamoduulin rohkeiksi kehitykseksi, uusiksi orgaanisiksi muodoiksi, jotka on suunniteltu täydellistä rentoutumista silmällä pitäen, aivan kuten luonnon erityiset taskut, joista Noonu on nimetty. Jokaisessa Noonu-malliston komponentissa on pohjassa metalliprofiili, joka on valmistettu kaarevasta, muotoillusta alumiinista, nauha, joka kulkee koko kehyksen kehää pitkin ja määrittelee sen, ja se on saatavana erilaisina viimeistelyinä. Samat viimeistelyt ovat saatavana myös rullaelementtien tuille.

Noonu esitetään uudessa kankaassa, jossa on 12 värivaihtoehtoa: kiinteät värit ja neutraalien sävyjen yhdistelmät, mutta myös hienostuneet sinisen, vihreän, punaisen ja oranssin sävyt. Nämä ovat rohkeita mutta erittäin kodikkaita sävyjä, jotka on suunniteltu erityisesti sopimaan yhdistelmiin kunkin yksittäisen koostumuksen eri elementtien (runko, tyynyt, rullat) välillä, mikä mahdollistaa vertaansa vailla olevan eleganssin mukautetun ratkaisun. Tämän kankaan lisäksi Noonu on saatavana myös nahkaa. Antonio Citterion mukaan "Noonu on täysi sisämaan saari". Ja tämä saari vetoaa neljän peruskomponentinsa suoriin ja kaareviin viivoihin muodostaakseen vuoropuhelun seinien kanssa, mutta myös ottaakseen huoneen keskipisteen ja luomalla upeita ja dynaamisia saaria. Noonun elementit voivat myös seistä itsenäisesti yksittäisinä esineinä, yhdistää yksilöllisten sävellysten luomiseen tai valita muodostaa dialektisen suhteen muihin B&B Italian kokoelmien elementteihin, kuten B&B Atoll -istuimet ja ottomaanit, Mirto -tarvikkeet ja Diesis ja Pianura -pöydät. ”Atollista Noonuun”, päättää Antonio Citterio, ”meillä on polku, joka on kehittynyt useiden vuosien aikana ja jonka voimme nyt vihdoin esittää yhtenä projektina, täysimittaisena saaristona”.

Verkkokauppamme sohvaversioihin on laskettu mukaan sohvan pituudesta riippuen joko 4 tai 6 kappaletta selkänojatyynyjä (koko 60 x 55 cm). Tyynyjen määrään voit halutessasi vaikuttaa, ja saatavilla on myös suurempaa 90 x 55 cm tyynyä, sekä putkimaista käsinojatyynyä. Hinta elää valittujen elementtien mukaan; pyydä tarjous liikkeestämme!

Mitat: pituus. 209,5cm tai 259,5cm, syvyys 99,5cm, korkeus 66cm ja istuinkorkeus 41cm

Kangas:

Sarabi 100 ( 36% villa - 36% akryyli - 25% puuvilla - 3% polyamidi )

Sarabi 200

Sarabi 251

Sarabi 701

Design: Antonio Citterio

Valmistaja: B&B Italia

Huonekalut, Sohvat, Tuotteet