NeoWall sohva

Alkaen 7 171,00 €
Vain %1 jäljellä

NeoWall sohvan ideana ja lähtökohtana on koottavuus - monimuotoisista elementeistä on helppo rakentaa itselle sopiva sohvaversio, itse sohva on perusolemukseltaan lyömättömän moderni, nuorekas, elegantti, vaivaton ja tyylikäs. Rakenteellisesti NeoWall sohvan rakenne koostuu yksinkertaisista geometrisista, pehmustetuista ja kauniisti tikatuista 'palikoista' joiden avulla voi sommitella itselleen toimivan sohvakokonaisuuden. Muunneltavuus onkin ollut sohvan suunnittelijan - Piero Lissonin - ideana hänen suunnitellessaan tätä sohvaa. Sohvan verhoilu irrotettavissa ja pestävissä.

Nettikaupassamme myynnissä olevan version lisäksi mahdollisuudet valita itselleen sopiva sohva ovat moninaisia, verhoilumateriaaleja myöten. Myös hinnat vaihtelevat valintojen mukaan. Jos olet kiinnostunut sohvasta mutta toisen kokoisena, -mallisena, tosin verhoiltuna ja esim. liitettynä divaaniosaan, ota suoraan yhteyttä liikkeisiimme.

Mitat: korkeus 65 cm, istuinkorkeus 35 cm, leveys 240 cm, syvyys 94 cm, istuinsyvyys 68 cm (kokonaisuus koostuu 2:sta palasta, oikealla puolella matala käsinoja - korkeus 47 cm, vasemmalla korkea käsinoja - korkeus 65 cm)

Materiaalit: runko - mänty, poppeli, polyuretaanivaahto(eri tiheyksiä), untuva, pvc

Kankaat: Khali 01, Kahli 03, Kahli 06 ja Kahli 07 ( 100% pellava). Tosca 45 Verde (80% pellava, 20% polyester)

Design: Piero Lissoni

Valmistaja: Living Divani

Toimitusaika n. 8 viikkoa!

HUOM! Tuote on yksilöllinen tilaustuote, eikä sen vaihtaminen tai palauttaminen ole mahdollista!