Mags sohva 2,5 - istuttava, comb. 3, Hallingdal beige

3 438,00 €

Mags sohva 2,5 - istuttava, Combination 3 on nuorekas vaihtoehto kotiin. Mags sohvamallin voit valita useista eri kokoisista moduleista joita yhdistelemällä voit rakentaa itsellesi mieleisesi sohvan.

Tämä verkkokauppamme versio on ”Mags 2,5 Seater Combination 3” ja se koostuu kahdesta erisyvyisestä moduulista. Kokonaisuus on ”oikeakätinen”, eli käsinojallinen divaanielementti on edestä katsottuna oikealla, ja vasen pääty on avoin. Combination 3 on saatavilla myös peilikuvana, jolloin oikea pääty jää avoimeksi.

Tässä versiossa on verhoiluna kestävä villa-viskoosisekoitekangas, mutta sohvaan on saatavilla monia muitakin verhoiluvaihtoehtoja; myös hinnat vaihtelevat valintojen mukaan.

Jos olet kiinnostunut sohvasta mutta toisenlaisella tai -värisellä kankalla verhoiltuna, ota yhteyttä suoraan liikkeeseemme ja tule katsomaan laaja kangasvalikoima paikan päälle!

Materiaalit: runko kovapuuta ja lastulevyä, Nozag-jousitus, polyuretaanivaahto, mustaksi käsitellyt pyökkijalat, huopatassut, pohjassa Fibertex-kangas, kangasverhoilu

Kangas: Kvadrat Hallingdal 220 (70% villa, 30% viskoosi)

Mitat: pituus 246,5 cm, syvyys 95,5 / 127,5 cm ja korkeus 67 cm, istuinsyvyys 73 cm, istuinkorkeus 40 cm

Väri: beige, mustaksi petsatut jalat

Design: HAY by HAY

Valmistaja: Hay

Huom! Sohva on yksilöllinen tilaustuote eikä sen vaihtaminen tai palauttaminen ole mahdollista!

Huonekalut, Sohvat, Hay