Lipp Sohva

Alkaen 8 900,00 €
Vain %1 jäljellä

Living Divani Lipp-sohva tunnetaan modernista suunnittelusta ja korkealaatuisesta käsityöstään. Se sisältää yleensä selkeät linjat, modernin muodon ja minimalistisen esteettisyyden. Sohvaa leimaa mukava istuinosa ja ylellinen verhoilu. Sen rakentamiseen käytetyt materiaalit voivat sisältää laadukkaita kankaita tai nahkaa, ja siinä voi olla yksityiskohtia, kuten nappitamppauksia tai tikkauksia, jotka lisäävät visuaalista houkuttelevuutta.

Materiaalit: Sohva selkänojan rungolla kaksipaneelista kuusipuuta ja käsinojan runko monikerroksista poppelia. Istuimen runko 50x30mm putkimaista terästä, epoksijauhemaalattu, jousitettu pinnoitetuilla kumisilla elastisilla hihnoilla. Istuinpehmuste polyyretaanivaahtoa, joka on päällystetty 100 % polyeetteripäällysteellä, joka on lämpösidottu polyamidi-samettiselustalle. Rakenne pehmustettu eritiheyksisellä polyuretaanivaahtomuovilla, päällyste neulalla resinoitua, kuitukangaspolyesterikuitua, liimattu polyamidi-samettitaustalle. Selkänojaan asetettu ristiselän tuki monikerroksisella rungolla, joka on pehmustettu eritiheyksisellä polyuretaanivaahdolla. "Capitonné" ei-irrotettavalla nahka- tai kangasverhoilulla. Istuintyynyt esipestyistä ja steriloiduista hanhenuntuvista, ommeltu erillisiin lokeroihin, ja niissä on erityinen polyuretaanivaahto. Muita irtonaisia tikattuja tyynyjä, saatavana kahdessa koossa (50x50cm tai 60x60cm), tikattu kangas- tai nahkaverhoilu, molemmat täysin irrotettavissa vetoketjuilla.

Mitat: 

Verhoilu: Stone 02, Stone 03, Stone 01, Stone 09, Stone 04, Stone 06 ja Stone 07 ( Pellava 47%, Viskoosi 16%, Puuvilla 11%, Nylon 11% ja Alkryyli 5%)

Suunnittelija: Piero Lissoni

Valmistaja: Living Divani