Lampe Gras N° 304 CA, musta runko, 7 värivaihtoehtoa

Alkaen 350,00 €
Vain %1 jäljellä

Vuonna 1921 Bernard Albin Gras suunnitteli sarjan valaisimia toimisto- ja työkäyttöön. The Gras-lamps, kuten valaisimia alettiin heti kutsua, herättivät ihmetystä ja ihastusta yksinkertaisella, kestävällä sekä ergonomisella muotoilullaan - rakenteessa ei ole ruuveja eikä hitsattuja liitoksia.

Siron teolliset valaisimet herättävät edelleen ihastusta ja ne sopivat niin koteihin kuin työtiloihinkin.

Malli N° 304 CA on lyhytvartinen seinävalaisin, jonka voit sijoittaa kaikkialle kotiin - eteisiin, käytäviin ja vaikka valaisemaan taideteoksia. Siinä valokatkaisija sijaitsee johdossa. Saatavilla on kuitenkin myös mallit joissa ei ole mukana johtoa mutta valokatkaisija sijaitsee jalustassa sekä johdoton ja valokatkaisijaton malli suoraan sähköverkkoon liitettäviksi.

Myös varjostimeen on saatavilla messinginvärinen, punainen, keltainen, sininen, kupari-valkoinen, raakakupari-valkoinen ja punainen kupu. Jos olet kiinnostunut näistä versioista, ota yhteyttä suoraan liikkeisiimme.

Mitat: varren ulottuvuus 15 cm, varjostimen ø 14 cm, varjostimen korkeus 14 cm, seinäkiinnikkeen ø 9,5 cm, johto 1,5 m ( tekstiilijohto)

Materiaali: maalattu, kromattu tai kuparoitu teräs

Valonlähde: E14 - ESL 11 W, valonlähde ei mukana (Huom! sähköjohdollinen malli, jossa valokatkaisja sijaitsee johdossa)

Väri:

satiinipintainen musta/

musta,

opaali (lasinen varjostin),

kupari raw,

kupari,

kromi,

kupari-musta,

valkoinen

Design: Bernard Albin Gras

Valmistaja: Lampe Gras