In Situ Corner sofa, versio 8, kangas Clay 12

12 372,00 €

Muuton modulaarinen In Situ sohva on ulkomuodoltaan kansainvälisen linjakas ja hienostunut ja samalla se omaa vahvan, oman karaktäärin ja tarjoaa istujalleen runsaasti myös istuinmukavuutta.

Modulaarinen In Situ järjestelmä on monipuolisesti muokattavissa omiin tiloihin sopivaksi pienistä sohvapaloista isoihin ja monimuotoisiin kokonaisuuksiin jotka kruunaavat modernit olohuoneet.

Suunnittelijat Anderssen & Voll kertovat inspiraation sohvaansa lähteneen italialaisen sohvanvalmistustaidon linjakkaista ja laadukkaista perinteistä yhdistettynä skandinaaviseen minimalismiin. Teräsrunko keventää yleisilmettä. Lopputuloksena on puhutteleva ja oleiluun kutsuva, mukavan tyylikäs sohvajärjestelmä.

Myös sohvaan kuuluvat irtotyynyt ovat vapaasti valittavissa -joko otat niitä tai et, Muuto kuitenkin suosittelee ainakin joidenkin irtotyynyjen lisäämistä aina kokonaisuuksiin. Voit myös aina valita sohvaasi verhoilultaan erivärisiä tai materiaaliltaan toisenlaisia tyynyjä.

Sohvaa on saatavilla lukuisissa muissakin väreissä ja materiaaleissa. Myös vastakkaissuuntaisena kokonaisuutena. Jalat ovat aina mustat. Kun olet kiinnostunut muista verhoilu/moduulivaihtoehdoista, ota yhteyttä suoraan liikkeisiimme.

Materiaali: jalat - pulverimaalattu teräs , runko - teräs ja puu, vaahtomuovitäyte, kuitupallotäyte, verhoilu - Kvadrat Clay

Mitat: kokonaisuus 8: kokonaispituus 368 cm, kokonaisleveys 360 cm, elementin syvyys 107 cm, korkeus 70 cm, istuinkorkeus 38 cm, heittotyynyt 4 x 70x50 cm ja 3 x 70x30 cm.

Kangas: Clay 012/Muuton varastoväri -saatavilla 2 viikon toimitusajalla

Design: Anderssen & Voll

Valmistaja: Muuto

Huom! Sohva on yksilöllinen tilaustuote, eikä sen vaihtaminen tai palauttaminen ole mahdollista!

Sohvat, Muuto,