Hybrid Outdoor moduulisohva 178 x 90 cm

5 953,00 €

Hybrid Outdoor sohva on niin visuaaliselta olemukseltaan kuin mukavuudeltaan hybridi, joka sopii niin sisä- kuin ulkotiloihin. Se tarjoaa ulkosohvana saman istuinmukavuuden ja laadun, joka on aina ollut tunnusomaista B&B Italian olohuonekalusteille. Hybrid sohva on omiaan tiloihin, joissa sisätilat jatkuvat saumattomasti ulos terassille tai pihalle. Modulaarisen Hybrid -sohvan moduuleista voi rakentaa loputtoman määrän erilaisia kokoonpanoja. Hybrid sohva näyttää kuin leijuvan matalan metallirunkonsa päällä.

Tämä verkkokauppamme kokonaisuus koostuu yhdestä avoimesta moduulista (9HY17PA, ”Right benc”), istuintyynystä sekä yhdestä 59 cm korkeasta selkänojasta, joka sijoittuu tässä sohvan oikeaan päätyyn. Kokonaisuus on saatavilla myös peilikuvana. Selkänojatyynyjen korkeuden voi valita kahdesta vaihtoehdosta: joko tämän 59 cm tai 68 cm korkean. Kokonaisuutta voi täydentää irrallisilla heittotyynyillä.

Hybrid-sohvasarjaan kuuluu lukusia erilaisia moduuleita, joita yhdistelemällä voi rakentaa tilaan kuin tilaan sopivan kokonaisuuden. Verhoiluvaihtoehtoja on tarjolla runsaasti erilaisia. Lisäksi kanttauksiin on saatavilla tehostevärejä, ja myös metallirungon värin voi valita kolmesta eri vaihtoehdosta. Jos olet kiinnostunut sohvasta toisenlaisena versiona, ota yhteyttä suoraan liikeeseemme!

Tuotteelle on tilattavissa myös vedenkestävä, valmistajan suosittelema suojahuppu.

Mitat: leveys 178 cm, syvyys 90 cm, korkeus 59 cm, istuinkorkeus 38 cm

Materiaali: runko pulverimaalattua alumiinia, rungon rimat lasikuitua, tyynyt: vedenkestävällä polyesterkuidulla päällystetty, muotoiltu polyuretaani eri tiheyksillä, tyynyjen verhoilu 100% polypropyleeni, jalat ja kiinnityselementit thermoplastista materiaalia

Verhoilu: Agate 251

Värit: kitti + antrasiitti runko

Suunnittelija: Antonio Citterio 2020

Valmistaja: B&B Italia