Cloudescape 2-istuttava sohva, taittuvat käsinojat

Alkaen 6 900,00 €
Vain %1 jäljellä

Uusien mittasuhteiden myötä Cloudscape jatkaa leikkimistä Diesel Living with Moroson pilvimäisen pehmeyden ja rentoutumisen teemalla. Tämän sohvan luonnetta elävöittävät ylimääräisen suuret, yhteenliitetyt tyynyt erottuvine läppineen, jotka ovat kokoelman tunnusmerkki. Tyynyt itsessään muodostavat rakenteen; ylimääräisiä lisäosia ei ole, mikä vahvistaa tätä puhdasta mukavuuden ideaa.

Sohvan selkä- ja sivuosat ovat saman korkuiset, ja molemmilla on valinnaiset liiketoiminnot niiden sijainnin säätämiseksi. Olipa sitten istumista tai makuuasentoa varten, sohvasta tulee ihanteellinen tila rentoutumiseen ja yhdessäoloon.

Perinteisen kaksipaikkaisen, kolmipaikkaisen ja modulaarisen version lisäksi Cloudscape-sohva on saatavana myös yhden istuttavan versiona, ylimääräisen suurena nojatuolina, joka luo intiimin ja mukavan istuinpaikan, samoin ominaisuuksin kuin sohvassa.

Sohva saa nimensä Cloudscape-nojatuolista, joka täydentää kokoelman. Kaiken kaikkiaan kaikki tämän linjan tuotteet puhuvat samaa kieltä ja on tarkoitettu sopimaan yhteen huoneessa säilyttäen silti omat erityiset identiteettinsä.

Materiaalit: polyuretaani vaahto teräsrungon päällä. Standardin mukainen polyuretaani täyttää CAL TB 117 -vaatimukset ilman palonestoaineita; palonestoversio BS 5852 5 on Tyynyt untuvaa. Cloudscape-päällysteet ovat irrotettavissa.

Mitat:

Kankaat: Spring Palette 6 - A8581, A8412, A8587, A8591 ja A8592

Valmistaja: Moroso

Huonekalut, Sohvat, Tuotteet