Camaleonda divaanisohva, 3 verhoiluvaihtoehtoa

Alkaen 15 604,00 €
Vain %1 jäljellä

Mario Bellinin 1970-luvulla suunnittelema ikoninen Camaleonda-sohva otettiin uudistettuna tuotantoon vuonna 2020. Uusi Camaleonda on perusilmeeltään uskollinen alkuperäiselle versiolle tunnistettavine capitonné-tikkauksineen, innovatiivisine kaapeli-ja koukkurakenteineen sekä tunnusomaisine mittasuhteineen. Sisärakenne on kuitenkin täysin uudistettu tavalla joka paitsi lisää istuinmukavuutta, myös huomioi paremmin ympäristönäkökulman. Camaleondan sisärakenne rakentuu nykyään "sandwich"-tyyliin kerrostetuista elementeistä, jotka pystyy purkamaan kierrätystä varten kerros kerrokselta.

Sohvan sisärunko on MDF-paneelia, jonka päälle on kerrostettu polyuretaania eri tiheyksillä, polyuretaanivaahtoa sekä polyetyleeniä. Pehmusteiden erilaiset päällekkäiset tiheydet ja muodot luovat jousimaisen efektin, mikä tekee Camaleondasta äärettömän mukavan istua.

Camaleondaa määrittää rajaton modulaarisuus ja sen moduulien geometrinen "pikselimäinen" luonne. Sen nerokkaiden kiinnikkeiden ansiosta moduulit on helppo järjestellä uudelleen irrottamalla että uudellenkiinnittämällä karabiinihaat ja narulenkit.

Verhoiluun on saatavilla runsaasti erilaisia niin tekstiili- kuin nahkavaihtoehtoja. Näissä verkkokauppamme versioissa verhoiluna on upea Enia 571-sametti.

Materiaalit: runko MDF, polyuretaania eri tiheyksillä, polyuretaanivaahtoa, polyetyleeniä, renkaat messinkiä, karabiininhaat ruostumatonta terästä, polypropyleeninarua, muovipidikkeitä ja puristusholkkeja, jalat massiivipuuta, kangasverhoilu.

Mitat: 288 x 162 x 67cm, istuinkorkeus 40cm

Verhouilukangas: Enia 571 - valkoinen, oranssi ja vihreä

Suunnittelija: Mario Bellini

Valmistaja: B&B Italia

Huonekalut, Sohvat, Tuotteet