Butterfly Sofa, ulkokäyttöön

13 586,00 €

Modulaarinen Butterfly -sohvasarja on saanut nimensä sohvan ulkokulmien liitoskohtiin muodostuvasta perhosmaisesta kuviosta. Butterflyn muhkeat mittasuhteet ja kutsuvan pyöreät linjat sopivat rentoon oleiluun. Butterfly tarjoaa ulkosohvana saman istuinmukavuuden ja laadun, joka on aina ollut tunnusomaista B&B Italian olohuonekalusteille.

Tämä verkkokauppamme kokonaisuus koostuu kahdesta kulmamoduulista, yhdestä keskimoduulista sekä rahista. Moduulien paikkaa vaihtelemalla voi luoda erilaisia kokonaisuuksia tarpeiden mukaan. Kuvan Butterfly-sohvapöydät, sekä irralliset heittotyynyt eivät kuulu hintaan, mutta ovat toki tilattavissa erikseen. Verhoiluvaihtoehtoja on tarjolla lukuisia erilaisia. Jos olet kiinnostunut sohvasta toisenlaisena versiona, ota yhteyttä suoraan liikeeseemme!

Tuotteelle on tilattavissa myös vedenkestävä, valmistajan suosittelema suojahuppu.

Mitat: leveys 314 cm, korkeus 70 cm, syvyys 102 cm, syvyys rahin kanssa 182 cm, istuinkorkeus 40 cm

Materiaali: runko terästä ja teräsputkea, vedenkestävällä polyesterkuidulla päällystetty, kylmämuovattu Bayfit® polyuretaani, tyynyjen verhoilu 100% polypropyleeni, jalat ja kiinnityselementit thermoplastista materiaalia

Verhoilu: Agate Corda 207

Värit: beige

Suunnittelija: Patricia Urquiola 2015

Valmistaja: B&B Italia