AAC 53 Soft verhoiltu, pyörillä, korkeussäätö, 2 versiota

Alkaen 805,00 €
Vain %1 jäljellä

AAC 53 Soft on kaunis, kestävä ja monikäyttöinen kodin ja julkisten tilojen työtuoli. Tämä tuoli on istuintuntumaltaan ja ilmeeltään pehmoisempi versio AAC 53 -työtuolista. Ihana ja miellyttävä tuoli vaikkapa kotitoimistoon!

About a Chair -tuolien suunnittelun lähtökohtana on ollut luoda pelkistetty tuoli, joka toimii yksittäisenä pikkutuolina tai yhtä hyvin niin ruokapöydän kuin neuvottelupöydänkin äärellä. Suunnittelija Hee Welling onkin onnistunut yhdistämään tuolissa upean muodon, ergonomian ja estetiikan. Nämä klassisen tyylikkäät, verhoillut versiot tuovat työergonomiaan lisämukavuutta kuten sen korkeudensäätömahdollisuuskin. Tuolin käyttöä helpottavat pehmeät renkaat, jotka soveltuvat monenlaisille lattioille.

Nämä nettikaupassamme saatavilla olevat versiot tuolista on verhoiltu joko herkän vaaleanpunaisella Mode- tai monivärisellä Swarm-kankaalla. Molemmissa malleissa on kiiltävä kromattu jalka, ja alla mustat pyörät.

Jos olet kiinnostunut tuolista mutta rungoltaan valkoisena tai mustana, tai jollain muulla verhoilulla, ota yhteyttä suoraan liikkeeseemme. Verhoiluvaihtoehtoja on tarjolla lukematon määrä!

Mitat: leveys 69 cm, syvyys 69 cm,

istumakorkeus 42,4-55,4 cm,

korkeus 74,5-87,5 cm

Materiaali:

polypropyleenimuovi, kiillotettu alumiini, muoviset renkaat, korkeussäätö kaasujousella, istuimessa 20 mm vaahtomuovipehmuste, selkänojassa 15 mm vaahtomuovi sekä sen päällä 20 mm vanua, kangasverhoilu

Värit:

- istuin: vaaleanpunainen Mode 26, jalat: kiiltävä alumiini, mustat pyörät

- istuin: monivärinen Swarm, jalat: kiiltävä alumiini, mustat pyörät

Suunnittelija: Hee Welling

Valmistaja: Hay

Huonekalut, Työtuolit, Hay