Skagerak

Skagerak on tanskalainen yritys, joka valmistaa laadukkaita huonekaluja ja sisustustuotteita sisä- ja ulkokäyttöön. Yrityksen tarina alkoi vuonna 1976, kun Jesper Panduro ja Vibeke Panduro perustivat yrityksen, joka alun perin tuotti puisia lahjatavaroita. Nykyään Skagerakin tuotteet edustavat skandinaavista muotoilua ja kestävää kehitystä. Skagerakin valikoimaan kuuluvat esimerkiksi huonekalut, valaisimet, astiat, tekstiilit ja puutarhatuotteet. Kaikki tuotteet on suunniteltu kestämään pitkään ja niissä käytetään laadukkaita materiaaleja, kuten massiivipuuta, kiveä, terästä ja nahkaa. Skagerakin tuotteiden suunnittelussa korostuu yksinkertaisuus, toimivuus ja ajattomuus, mikä tekee niistä erinomaisia valintoja monenlaisiin sisustustyyleihin.

Skagerakin tuotteita myydään ympäri maailmaa, ja yritys on tunnettu erityisesti laadukkaista puutarhatuotteistaan, kuten puutarhakalusteista ja ulkokalusteista. Skagerak pyrkii kestävään tuotantoon ja käyttää vain ympäristöystävällisiä materiaaleja. Esimerkiksi puutuotteissa käytetään FSC-sertifioitua puuta, joka tarkoittaa, että puut on kasvatettu vastuullisesti ja metsien biologinen monimuotoisuus on otettu huomioon.

Skagerakilla on myös yhteistyökumppaneita, kuten The Ocean Cleanup -projekti, jonka tavoitteena on puhdistaa meriä ja rantoja muovijätteestä. Skagerak on myös mukana WWF:n ohjelmassa, joka edistää kestävää kehitystä ja ympäristönsuojelua. Kaiken kaikkiaan Skagerak edustaa kestävää kehitystä, skandinaavista muotoilua ja laadukkaita materiaaleja. Yrityksen tuotteet ovat ajattomia ja monikäyttöisiä, ja niitä löytyy niin sisä- kuin ulkotiloihin. Skagerakin tavoitteena on valmistaa tuotteita, jotka kestävät vuosikymmeniä ja joita voi käyttää vuodesta toiseen.

View as Ruudukko Luettelo

45 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu